Setari Cookie-uri

Elon Musk și-a vândut toate casele și stă cu chirie într-o locuință de 50.000 $ din Texas. Uneori trăiește sub pragul sărăciei

Elon Musk, în acest moment cel mai bogat om din lume, și-a vândit și ultima locuință și stă cu chirie într-o casă de lângă sediul SpaceX, pentru a se putea concentra mai bine asupra misiunii de a trimite oameni pe Marte.

Cel mai bogat om din lume, CEO-ul Tesla, Elon Musk, şi-a respectat promisiunea de a nu deţine "nicio casă", vânzându-şi toate cele şapte reşedinţe din California pentru un total de 128 de milioane de dolari şi obţinând un profit estimat la 25 de milioane de dolari, informează luni The Independent, citat de Agerpres.

Musk susţine că promisiunea a venit din dorinţa sa de a se concentra complet asupra misiunii sale de a trimite oameni pe Marte.

Fosta sa soţie, cântăreaţa Grimes, susţine că acesta este sincer cu privire la obiectivele sale. Într-un interviu recent acordat Vanity Fair, Grimes a declarat că Musk "poate spune multe prostii, dar face ceea ce trebuie".

Citeste continuarea pe wall-street.ro.

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.