Cele mai frumoase mesaje și urări de Paște

Fie ca Lumina Divină a Sfintelor Paști să vă cuprindă inimile și să vină însoțită de cele mai frumoase emoții și experiențe. Să aveți un Paște Fericit! Retail jobs

Să ne bucurăm de Sfânta Sărbătoare a Paștelui, când Domnul nostru Iisus Hristis a înviat din morți, simbolizând viațaveșnică în iubire și puterea de a renaște din suferință, din păcat. Să ne fie viața mai bună, mai frumoasă, să învățăm să dăruim mai mult și să trăim în pace și armonie. Hristos a Înviat!

Vă trimitem cele mai sincere urări în dimineața Sfintei Sărbători de Paște. Fie ca acest Paște să va îndeplinească toate visele și să aducă multă dragoste, fericire și sănătate în familie. Paște Fericit!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din iertare. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

cele mai frumoase mesaje de paste, urari de paste Foto: fotohunter/ shutterstock.com

Fie ca de sfintele sărbători de Paști, Domnul nostru să va aducă o bucurie la fiecare lacrimă, o speranță la fiecare îndoială, o binecuvântare la fiecare pas, un curcubeu după fiecare furtună și un răspuns la fiecare întrebare. Vă doresc un Paște Fericit alături de toți cei dragi!

Fie ca sfintele Sărbători Pascale să vă întâmpine cu bucurii și iubire, cu sănătate și împliniri! Paște Fericit!

Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, împlinire, sănătate, bucurie şi iubire!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet armonie, pace şi bucuria de a petrece aceste clipe minunate alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Să aveți belșug pe masă, vinul roșu în pahare, să ciocniti cu bucurie de această sărbătoare. Paște Fericit!

Hristos a înviat! Deschide-ți inima și primește iubirea, bucuria și pacea cea vindecătoare. Iubește și iartă! Astăzi e Paștele! Un Paște fericit!

Fie ca Învierea Domnului să va aducă pacea în casă și în suflet, să va ofere speranță, sănătate și noroc. Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște creștine

Mesaje de Paște creștine: Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, sănătate, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Mesaje de Paște creștine: Fie ca miracolul Învierii Domnului să va aducă lumină în suflet, să va călăuzească pașii spre fericire și împlinire și să vă aducă iubirea în viață. Paște Fericit!

Mesaje de Paște creștine: În aceste zile de sărbătoare și minuni, să ne reamintim cu toții să iubim, să iertăm, să fim mai buni și să dăruim mai mult. Hristos a înviat!

Mesaje de Paște creștine: Fie ca Lumina Învierii Domnului să vă călăuzească sufletul, iar bucuria sărbătorilor de Paște să va surprindă alături de cei dragi. Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște creștine: Vă dorim un Paște binecuvântat! Fie ca lumina Lui Dumnezeu să strălucească mereu pe calea voastră, să va ghideze pașii și inima în cele mai bune alegeri. Paște Fericit!

Mesaje de Paște creștine: Domnul să vă binecuvânteze în această Zi Sfântă și să vă ofere bucurie, iubire și tot ce-i mai bun în lume. Vă doresc un Paște Fericit!

mesaje crestine de paste in imagini Foto: Alexander Raths/ shutterstock.com

Mesaje de Paște creștine: Fie ca sărbătoarea Învierii Domnului să deschidă ușa speranței și să aducă pueterea noilor începuturi, căci binele va birui întotdeauna! Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște creștine: Lăsăți Lumina să vă pătrundă în casă și în suflet, lăsăți iubirea să va călăuzească și iertarea să vă vindece. Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște creștine: Cu lumânările aprinse în mâini și sufletul curat, să spunem împreună: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște creștine: Iisus a venit pe lume pentru a deschide Poarta Raiului, astfel încât fiecare dintre noi să se bucure de clipele petrecute pe Pământ și de veșnicia din Ceruri. Hristos a Înviat!

SMS: Paște Fericit!

SMS de Paște: Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Vă doresc clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Paște fericit!

SMS de Paște: Cu cozonaci pe masă, cu pască aromată, cu bucurie în suflet și iubire în casă, să petreceți cu armonie aceste sărbători pascale. Paște Fericit!

SMS de Paște: Fie ca Învierea Domnului să vă umple sufletul cu iubire, ochii cu lacrimile bucuriei și mintea cu gânduri frumoase. Paște Fericit!

SMS de Paște: Sărbătoarea Paștelui este minunată pentru că îmi permite să petrec mai mult timp cu cei pe care îi iubesc cel mai mult: cu voi. Sărbători fericite!

SMS de Paște: Vă dorim un Paște Fericit! Dumnezeu să vă umple coșurile cu iubire, sănătate, împlinire și noroc!

SMS de Paște: Astăzi, în zi de sărbătoare, să coboare bucuria și iubirea în viețile voastre. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, cu bunătate și căldură în suflete. Hristos a Înviat!

SMS PASTE FERICIT Foto: digieye/ shutterstock.com

SMS de Paște: Am vorbit cu Iepurașul și mi-a dezvăluit că eu voi fi cadoul tău de Paști!

SMS de Paște: În Noaptea Sfântă a Învierii, Lumina coboară din Cer să ne încălzească sufletele cu iubirea divină. Să aveți parte numai de bucurii și împlinire, de armonie și sănătate. Paște Fericit!

Cele mai frumoase mesaje de Înviere!

Mesaje de Înviere: Cei care se războiesc să aducă pacea, cei care se urăsc să învețe să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

Mesaje de Înviere: Spiritul Sărbătorilor de Pașți simbolizează iubire, iertare, speranță și renaștere. Să ne bucurăm cu toții de minunea Învierii Domnului. Hristos a Înviat!

Mesaje de Înviere: Găsim simbolul Învierii în fiecare boboc de floare ce se deschide primăvara, în fiecare gând bun care ne încolțește în minte, în fiecare sămânța de iubire din sufletele noastre. Hristos a Înviat!

simbolul invierii domnului mesaje si urari de paste Foto: Olha Sydorenko/ shutterstock.com

Mesaje de Înviere: Îndreaptă privirea către Ceruri și acolo vei găsi Lumina. Îndreaptă privirea către aproapele tău și acolo vei găsi iubirea. Îndreaptă privirea către tine și în inima ta îl vei găsi pe Domnul nostru. Hristos a Înviat!

Mesaje de Înviere: Paștele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvara. O promisiune a credinței, a renașterii, a iubirii necondiționate. Fie ca aceste sărbători pascale să va aducă tot ce e mai bun vouă și celor dragi. Paște Fericit!

Mesaje de Înviere: Hristos a Înviat! Este timpul să iertăm greșelile, să renaștem din suferință și să urmăm calea Fiului Domnului. Paște Fericit!

Mesaje de Înviere: Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

Felicitări de Paște și mesaje de Paște în versuri și imagini

Iepuraş cu ochi zglobii,

A venit de pe câmpii.

Să v-aducă oul roşu,

Care să vă umple coşul

Cu iubire și-armonie,

Sănătate, omenie.

Hristos a înviat!

MESAJE IN VERSURI POEZII DE PASTE Foto: Tiplyashina Evgeniya/ shutterstock.com

___________________

Paște mielul fericit,

Oul şade înroşit,

Iar iubitul iepuroi

Să v-aducă „euroi”,

Bucurii și sănătate,

Împliniri și spor în toate!

Paște fericit!

felicitari de Paste, mesaje si urari in versuri, poezii de Pasti Foto: Firn/ shutterstock,com

________________

Gânduri curate,

Fripturi împănate,

Ouă înroșite,

Sărbători smerite!

Și-un vin de-i bea,

Când Hristos a Învia!

Paște Fericit!

poezii si mesaje haioase in versuri de Paste Foto: Shcherbakov Ilya/ shutterstock.com

_________________

În Noaptea Învierii,

Când clopotele bat,

Eu îți urez din suflet:

Hristos a Înviat!

poezii haioase mesaje in versuri de paste Foto: Ksenia_Vasylenko/ shutterstock.com

Citate celebre despre sărbătoarea Paștelui

Paștele ne învață că viața nu trebuie interpretată simplist, doar în termenii unor simple lucruri, ci în termenii idealurilor.” Charles M. Crowe

Permite-i fiecărui bărbat și fiecărei femei să se considere atinși de nemurire. Lasă-i să fie străbătuți de revelația învierii lui Iisus. Permite-le să spună nu numai “Hristos a înviat!” ci și “Eu voi reînvia.” Phillips Brooks

Povestea Paștelui este povestea minunatei ferestre prin care Domnul ne dăruiește o surpriză divină.” Carl Knudsen

"În ziua de Paște, valul dintre timp și eternitate se subțiază asemeni unei pânze de păianjen." Douglas Horton

"Creștinismul a început acolo unde multe religii se termină ... cu Învierea." Herbert Booth Smith

"Crucea pe care a fost așezat Mântuitorul nu a fost un tragic accident în viața pamaneteasca a Fiului lui Dumnezeu, ci mai curând un punct culminant al unui plan deliberat al consiliilor cerești înainte de crearea prezentei ordini a cosmosului." Harold Rimmer

"Învierea dăruiește un înțeles și o direcție vieții mele, și oportunitatea de a o lua de la capăt indiferent de circumstanțe." Robert Flatt

"Minunea cerului și a pământului, a timpului și eternității este izbăvitoarea moarte a lui Iisus Hristos. Acest mister care aduce mai multă glorie lui Dumnezeu decât toată creația." C. H. Spurgeon

"Marele dar al Paștelui este speranța, speranța creștină care ne face să credem în Dumnezeu, în triumful sau final, în bunătatea și dragostea lui ce nu pot fi atinse de nimic." Basil C. Hume

"Paștele este demonstrația pe care ne-o face Dumnezeu pentru a ne arăta că viața este esențial spirituală și nesfârșită." Charles M. Crowe

Sursa foto articol: CornelPutan/ shutterstock.com

Vizionare placuta

123
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: