Setari Cookie-uri

Mesaje, urari si sms de Paste

Am facut pentru o voi o selectie cu cele mai frumoase, amuzante si deosebite mesaje si urari de Paste, cu care sa ii bucuri pe cei dragi.

Sarbatoarea de Paste este un prilej ideal pentru a-ti deschide sufletul si a lasa micile placeri ale vietii sa-ti aduca bucurie. Fii alaturi de familie, de cei pe care ii iubesti si pe care ii porti in inima ta, iar daca nu sunt langa tine, arata-le ca sentimentele si gandurile tale se indreapta catre ei cu sinceritate. Fii motivul pentru care cineva va zambi, se va simti iubit si implinit si trimite un mesaj din lista noastra cu urari si sms de Paste.

mesaje de Paste Foto: oua colorate, Shutterstock

Mesaje de Paste deosebite

Fie ca Domnul sa va binecuvanteze in aceasta zi de bun augur si sa va ofere un nou inceput de o mai mare prosperitate, fericire si succes. Va doresc un Paste Fericit!

Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ce e mai bun, mai sincer, mai curat. Sarbatori Fericite si multa pace in suflet!

Spiritul Sarbatorilor de Pasti inseamna speranta, dragoste, liniste sufleteasca si viata. Paste Fericit!

Invierea sa daruiasca un inteles vietii tale si credinta ca indiferent de circumstante exista mereu oprtunitatea de a o lua de la capat. Paste Fericit!

“Permite-i fiecarui barbat si fiecarei femei sa se considere atinsi de nemurire. Lasa-i sa fie strabatuti de revelatia invierii lui Iisus. Permite-le sa spuna nu numai “Hristos a inviat!” ci si “Eu voi reinvia.” Phillips Brooks

“Povestea Pastelui este povestea minunatei ferestre prin care Domnul ne daruieste o surpriza divina.” Carl Knudsen

“Pastele ne invata ca viata nu trebuie interpretata simplist, doar in termenii unor simple lucruri, ci in termenii idealurilor.” Charles M. Crowe

Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! Hristos a Inviat!

Citește și:

Urari de Paste pentru familie

Pentru unii Pastele e un moment de sarbatoare, in care isi doresc pace si bucurie. Pentru altii, este o zi in care se distreaza mai mult sau scapa de munca sau de scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o traiesc alaturi de voi. Paste fericit!

Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata astfel incat, fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din ceruri. Un Paste fericit!

Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei care au nevoie de dragoste si sprijin si fii la fel de iubitor si plin de caldura cum stii numai tu! Paste fericit!

Bogatia sufleteasca este darul cel mai de pret pe care il aduce iepurasul. Asa ca vreau sa impart cu voi cele mai dragi cadouri: bucurie, voie buna, liniste sufleteasca si intelegere. Hristos a inviat!

A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului. Sa lasam cateva clipe totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit! Hristos a inviat!

Sa va protejeze ingerii, tristetea sa o uitati, bunastarea sa va inconjoare si Dumnezeu sa va binecuvanteze mereu. Paste fericit!

Citește și:

SMS de Paste pentru prieteni

Sarbatoarea de Paste ne reaminteste ca nu trebuie sa ne pierdem speranta deoarece indiferent cat de intunecat pare drumul, intotdeauna vom descoperi lumina la capatul lui. Un Paste plin de bucurie!

Iti urez ca anul acesta, de Paste, ce nu-ti aduce iepurasul, sa-ti aduca…ajutorul lui. Paste fericit!

Este frumos sa vezi semnele Pastelui si ale primaverii. Este minunat sa cunosti bucuria pe care ne-o aduce ziua de azi, si este minunat sa am pe cineva care inseamna atat de mult pentru mine. Iti urez din suflet un Paste fericit!

Dincolo de petreceri, de cadouri, de masa imbelsugata, se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc sa ai parte de tot ce e mai bun prietenul meu! Hristos a inviat!

Asa cum dupa fiecare noapte vine o noua zi, iar dupa intuneric vine lumina, iti doresc dragul meu prieten ca aceasta sarbatoare sa iti aduca implinire si bucurie in suflet. Paste fericit!

Fie ca Domnul sa iti binecuvanteze familia cu multa fericire si pace in suflet. Iti doresc un Paste minunat! Hristos a inviat!

Citește și:

Mesaje de Paste haioase

Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou special pentru tine si vreau sa-ti urez un Paste fericit cu multe rasete, distractie si voie buna! Hristos a inviat!

M-a contactat iepurasul de Paste si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau anul acesta. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta, dar parca tu nu ai gradina…sa vin pe balcon?

Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari! Paste fericit!

Fie ca momentele tale de bucurie sa se inmulteasca precum iepurasii! Paste fericit!

Ce m-a invatat iepurasul de Paste: ca toata lumea are nevoie de un prieten care este numai urechi! Paste fericit!

Reteta unui Paste fericit: o lingurita de fericire cu zilele petrecute alaturi de cei dragi, se framanta bine si se lasa compozitia la dospit, timp in care stam la o vorba cu prietenii dragi. Se presara bucurie dupa gust si se serveste imediat celor pe care ii iubim! Hristos a inviat!

Foto prima pagina: iepuras, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.