Ne pregătim de una dintre cele mai importante sărbători ale anului - Paștele. În cei (aproape) 33 de ani ai mei am învățat nenumărate lecții importante pe care aș vrea să le împărtășesc cu voi. Unele lecții sunt dureroase, altele sunt de pus în practică imediat. Vă invit să le citiți și să vă inspirați din ele. Retail jobs

Prima lecție: Viața nu este întotdeauna așa cum credem noi că ar trebui să fie

Această lecție este una dintre cele mai dureroase. Ultima perioadă a fost una dificilă pentru noi toți. Am trecut prin atât de multe într-un timp mult prea scurt. Nu știm ce ne așteaptă în continuare și trebuie să acceptăm acest lucru. Viața se schimbă non stop, iar noi trebuie să ținem pasul cu ea. Fiecare zi este o binecuvântare și un motiv de a fi recunoscători pentru darul vieții oferit de Dumnezeu.

Proverbul după care să ne ghidăm: "Multe sunt planurile în inima unei persoane, însă scopul Universului este cel mai important. După el trebuie să ne ghidăm."

A doua lecție: Fără credință, suntem niște suflete care rătăcesc

Credința este o parte esențială din viața unui om - după iubire este cea mai importantă. Vor fi momente în viațanoastră când lucrurile nu vor fi așa cum ne dorim. Așteptările ne vor fi înșelate, visurile vor fi spulberate, inimile vor fi frânte, iar loviturile vieții vor fi greu de suportat. Credința va fi cea care ne va ține pe linia de plutire în acele momente dificile. Ea va fi motivul pentru care vom continua să luptăm.

Pentru a îți construi credința, ai nevoie de două elemente esențiale:

- liniște în suflet;
- iubire în inimă.

A treia lecție: Avem nevoie de iubire... necondiționat

Știu că ai auzit asta de multe ori, însă iubirea este lucrul primordial în această viață. Avem nevoie de ea ca de aer. Care este iubirea la care ne referim? Poate fi iubirea pentru Creator, pentru Univers, pentru oamenii dragi, pentru noi înșine. Cu cât alegem mai multă iubire, cu atât viața noastră va fi mai frumoasă. Să o găsim în sufletul nostru, să nu fugim de ea, să o păstrăm aproape și să îi permitem să ne vindece și să ne bucure inimile.

A patra lecție: Destinul nostru este deja scris

Așa cum Iisus și-a acceptat destinul, și noi trebuie să îl acceptăm pe al nostru. Drumul nostru în viață este deja scris în acest Univers. Nu trebuie să mai luptăm împotriva planului divin; a venit momentul să facem un pas în spate și să îi permitem Creatorului să ne arate care este calea potrivită pentru noi.

În zilele în care simțim că nu mai putem, să ne îndreptăm atenția către El. Să avem încredere în Univers că ușile închise sunt, de fapt, uși pe care noi nu trebuie să le deschidem și să mergem mai departe cu viața noastră pentru că altul este destinul nostru. Alta este călătoria noastră. Și în scurt timp vom înțelege tot ce ni se întâmplă. Furtuna va trece, sufletele noastre se vor liniști, iar luminița de la capătul tunelului va străluci mai puternic ca niciodată.

foto main nioloxs, Shutterstock

Vizionare placuta

123
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: