Setari Cookie-uri

FREE NOW urmărește să crească ponderea femeilor care au funcție de conducere la 43% până în 2023

În prezent, un manager din trei este femeie

De Ziua Egalității de Șanse între femei și bărbați, FREE NOW, Super Aplicația Europeană de Mobilitate care oferă servicii de taxi și ridesharing în România, susține atât diversitatea și incluziunea, cât și mobilitatea sigură pentru toți pasagerii, indiferent de gen. În plus, compania anunță că Stella Penso a fost numită noul Chief Marketing Officer (CMO) al FREE NOW de la 1 aprilie 2022, ceea ce aduce compania mai aproape de îndeplinirea obiectivului de a crește ponderea femeilor în toate funcțiile de conducere la 43% până în 2023.

Odată cu numirea Stellei Penso, ponderea femeilor în funcții de conducere la FREE NOW a crescut semnificativ în ultimul an, în prezent o funcție de conducere din trei fiind deținută de o femeie. Cu o experiență vastă, Stella Penso va juca un rol important în menținerea FREE NOW drept Super-Aplicație de mobilitate, în procesul de dezvoltare al platformei și de asemenea în asigurarea unei experiențe simple și plăcute pentru șoferii și clienții FREE NOW. Este, de asemenea, un pas în direcția atingerii obiectivelor FREE NOW privind procentul femeilor în funcții de conducere.

Citește și:

La nivel european, FREE NOW este unul dintre liderii pieței de servicii de mobilitate, având o echipă multiculturală, ce reunește 74 de naționalități.

„Diversitatea se află la baza ADN-ului companiei noastre, cu angajați din 74 de naționalități. Credem că o cultură organizațională diversă și incluzivă ne îmbunătățește performanța în general, activitatea și spiritul de echipă. Dorim să fim un angajator în care cele mai diverse talente își pot găsi locul pentru a crea o platformă care să facă mobilitatea urbană sustenabilă și accesibilă pentru toată lumea", spune Marlot van der Wal, Chief People Officer al FREE NOW.

„Cultura noastră organizațională are la bază valori precum susținerea incluziunii și a diversității. De aceea, Ziua Egalității de Șanse între femei și bărbați este o ocazie excelentă pentru noi de a promova și de a crește conștientizarea asupra acestui subiect, mai ales că realizarea echilibrului de gen este atât de importantă în cadrul echipei noastre. Acest obiectiv se aliniază cu strategia noastră de a fi o platformă care face mobilitatea urbană sustenabilă și accesibilă pentru toată lumea, indiferent de gen sau naționalitate” completează Daria Marinescu, Head of Marketing FREE NOW România.

Citește și:

Despre FREE NOW

FREE NOW este super-aplicația de mobilitate cu cea mai mare varietate de vehicule pentru consumatorii din Europa. Peste 54 de milioane de utilizatori din 16 piețe și din peste 170 de orașe se deplasează deja liber de la punctul A la punctul B, accesând cea mai mare gamă de opțiuni de mobilitate disponibilă într-o singură aplicație. Prin integrarea unică a mărcilor de mobilitate și a serviciilor de plată, aceștia pot rezerva în cadrul aplicației cel mai apropiat taxi, ridesharing, car sharing sau servicii de micromobilitate, cum ar fi trotinete, scutere și biciclete electrice. FREE NOW reunește numeroase mărci de mobilitate cu intenția de a face mobilitatea urbană mai eficientă și mai sustenabilă, fără a adăuga noi vehicule pe stradă. Compania cu sediul în Germania este susținută de BMW Group și Mercedes-Benz Mobility. În total, aproximativ 1.850 de angajați din peste 27 de birouri fac parte din echipa grupului FREE NOW, care este condus de CEO-ul Thomas Zimmermann.

Citește și:

Vizitați site-ul web pentru informații suplimentare și descărcați aplicația FREE NOW, disponibilă pe iOS și Android.

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.