Setari Cookie-uri

Advertorial Top 5 cărți de ficțiune pentru femei pe care să nu le ratezi la elefantFest

În perioada 16-22 mai 2022 vă avea loc elefantFest, cel mai mare târg  online  de carte. Peste un milion de vizitatori sunt asteptați să participe la evenimentul ajuns la cea de-a cincea ediție. În cele 7 zile ale târgului vor avea loc aproximativ 100 de lansări și evenimente cu autorii

Standurile editurilor din România vor fi organizate pe tematici și colecții. Cărțile de ficțiune sunt printre cele mai populare printre cititoarele din România. Iată cinci titluri de succes pe care să nu le ratezi la această ediție a elefantFest!

Din Spania cu dragoste - Elena Armas, Epica
Elena Armas ne introduce în universul Catalinei, o tânără care are nevoie disperată să-și găsească repede un partener pentru nunta surorii sale.

Întreaga ei familie din Spania abia așteaptă să-l cunoască pe iubitul ei american, despre care le-a povestit atâtea. Singura ei opțiune pare a fi Aaron, un coleg dispus să o ajute, dar pe care Catalina îl găsește de-a dreptul nesuferit. Presată de timp și de așteptările familiei față de acest iubit fictiv, Catalina decide să intre în joc.

Din Spania cu dragoste are toate ingredientele necesare pentru a va cuceri: romantism, răsturnări de situație, minciuni nevinovate, personaje simpatice, întâmplări amuzante.

Clubul Miles High vol.1 - TL Swan, Leda Bazaar
TL Swan este deja o scriitoare cunoscută, cu mai multe bestsellere la activ.

În ultima sa carte, "Escala", facem cunoștință cu Emily și Jameson, doi tineri care se cunosc întâmplător și ale căror drumuri se despart după o noapte pasională petrecută împreună. După un an, se reîntâlnesc, dar într-un context cu totul diferit. Ce urmează este o poveste de dragoste plină de suspans, pasiune și emoție.

În Clubul Miles High vol.1, TL Swan construiește un roman captivant, scris cu nerv, care te face să urmărești cu sufletul la gură povestea și întâmplările prin care trec personajele principale.

Pădurea stelelor ce pier - Kristin Harmel

Pădurea stelelor ce pier este o poveste tulburătoare și impresionantă, presărată cu dramă, secrete din trecut, trădare, suspans.

Autoarea romanelor "Ultima geană de lumină" și "Cartea copiilor pierduți" spune povestea unuei tinere răpite din familia ei, crescută într-un loc sălbatic și care ajunge să salveze un grup de evrei în 1941, în timpul ocupației naziste.

În acest univers plin de teroare încă mai există loc pentru salvare, pentru iubirea față de ceilalți și pentru învățarea unor lecții valoroase despre viață. Există, de asemenea loc pentru secrete din trecut, trădări și răsturnări teribile de situație.

Trei surori - Heather Morris, Humanitas

Heather Morris este autoarea romanelor de succes "Tatuatorul de la Auschwitz", vândut în peste 7.500.000 de exemplare și "Călătoria Cilkăi". Trei surori se înscrie în seria acestor povești cutremurătoare, dar impresionante, care vorbesc despre iubire și speranță în vremuri potrivnice.

Romanul se bazează pe fapte reale și spune povestea a trei surori: Livi, Cibi și Magda. Ele i-au promis tatălui lor că vor avea grijă mereu una de cealaltă, orice s-ar întâmpla, dar această promisiune capătă o cu totul altă greutate atunci când cele trei fete sunt duse la Auschwitz. Într-un loc plin de cruzime și teroare, cele trei surori nu își pierd speranța și își promit să supraviețuiască.

O vară italiană - Rebecca Serle, Nemira
O vară italiană spune povestea unei călătorii magice, pe care o tânără o face în trecutul mamei sale.

Katy a avut cu Carol, mama sa, o relație deosebită, bazată pe multă iubire, afecțiune și încredere. Când mama, marea sa iubire moare, Katy simte că viața ei și-a pierdut sensul.

Tânăra decide să facă o călătorie în Positano, locul unde ar fi trebuit să-și petreacă vacanța împreună cu mama să. Acolo descoperă peisaje superbe, o natură care îi taie respirația, dar și pe mama sa, o femeie cu 30 de ani mai tânăra și cu povești de viață despre care Katy nu știa nimic.


Kudika
17 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.