Setari Cookie-uri

Maurice Munteanu, declarații dureroase despre moartea tatălui său. Care sunt lucrurile care îi mai aduc zâmbetul pe buze

Maurice Munteanu și-a amintit de tatăl lui, un om foarte important în viața sa, de la care a avut multe de învățat, dar care și-a pierdut viața în urmă cu câțiva ani, în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra Ungureanu”.

Juratul de „Bravo, ai stil!” a mai spus și care sunt lucrurile care îl fac fericit, dar și cum își încarcă bateriile de fiecare dată, când are puțin timp la dispoziție.

Maurice Munteanu, despre moartea tatălui său

Maurice Munteanu a fost invitat în cadrul emisiunii online „Duet cu Alexandra Ungureanu”, unde a vorbit despre multe aspecte din viața, dar și despre locul pe care îl ocupă muzica în existența lui. Juratul a spus că nu ar putea exista fără muzică și că există o piesă românească pe care a ascultat-o de când tatăl lui a murit, pentru că era una dintre piesele lui preferate. Aceasta îi amintește de omul pe care l-a pierdut și preferă să îi mai dea play doar în momentele în care i se face foarte dor de el.

Citește și:

"Muzica a fost tot timpul prezentă în viața mea și nu cred că aș putea să exist eu fără muzică.(...) Ai să râzi, este o piesă românească, este o piesă pe care am ascultat-o când a murit tata, pentru că lui îi plăcea foarte foarte tare și o tot ascult de atunci în momente în care mi se face foarte dor de el. E vorba despre Cea mai frumoasă zi, a lui Alexandru Andrieș", a declarat Maurice Munteanu, la „Duet cu Alexandra Ungureanu”.

Citeste continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.