Setari Cookie-uri

Interviu cu Karina Simion – Când iubirea de mamă ajunge să fie transpusă în cuvinte pline de emoție

În această ediție Beautiful Minds o am invitată pe Karina Simion, mamă, blogger, autor, femeie ce împărtășește emoțiile din cel mai curat colț al sufletului ei.

Karina Simion ne povestește despre ce înseamnă venirea lui Marc în viața sa, provocările unei proaspete mămici, prin care și ea a trecut și din care a tras câteva concluzii clare, dar și despre cartea sa, o lucrare plină de emoție, potrivită pentru fiecare suflet care a simțit vreodată ce înseamnă iubirea pentru un copil.

Invitatea mea reușește cu grijă și trăiri pline de emoție să pună pansamente dulci-acrișoare pe sufletul fiecărei mame care s-a simțit vreeodată copleșită, obosită, neliniștită sau singură.

„Cum este să fii mamă?” - Este una dintre primele mele întrebări pentru Karina. Și iată că, așa cum credeam, uneori nu poate fi vorba despre un răspuns verbal, ci despre o trăire. În fundal se aude vocea copilului meu, exact în momentul întrebării respective. Răspunsul rămâne la latitudine fiecăruia: este greu, uneori foarte obositor, dar niciodată mamele nu ar putea să stea departe de copiii lor.

Iubirea de mamă se definește prin multe concepte, însă se simte mereu la fel – cu toată inima.

Vizionare plăcută!

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.