Alexandru Arșinel a murit. Fiul său a confirmat decesul

Alexandru Arșinel a murit la 83 de ani. Fiul său, Bogdan, a confirmat informația. Marele actor se confrunta cu probleme cardiace.

Actorul Alexandru Arșinel a murit

Marele actor Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani, din cauza unor probleme cardiace care l-au chinuit în ultima vreme. Fiul actorului, Bogdan, a confirmat decesul.

„Da, este adevărat”, a confirmat Bogdan, pentru Fanatik.

Maestrul a fost internat la Spitalul Universitar din București în data de 20 septembrie. Îndrăgitul actor a avut nevoie, din nou, de îngrijiri medicale. Acesta fusese dus la spital de către fiul său pentru escară, o iritație a pielii care apare, de regulă, la persoanele care stau mult timp la pat. Și luna trecută actorul a fost internat la Institutul Clinic Fundeni, în secția de Terapie Intensivă.

Alexandru Arșinel s-a confruntat cu multe probleme de sănătate. În 2021, îndrăgitul actor a fost supus unei intervenții pe cord, iar în urmă cu nouă ani a fost supus unui transplant renal. Legenda teatrului românesc s-a luptat cu diabetul și cu tensiunea. Maestrul a bucurat inimile românilor mai bine de 60 de ani numai la Teatrul Constantin Tănase.

Retail jobs

Citeste continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri