Setari Cookie-uri

Lansare de carte: Fetița care nu știa cât este de specială – o carte magică pentru copii despre iubire și acceptare

Schimbând pentru o zi viețile între ele, Maia și Ela descoperă strălucirea din oameni și prietenia din stele, în cea mai nouă carte scrisă de Maria Alexandra Crișan. O carte pentru copii, în care iubirea, acceptarea și magia se îmbină pentru a crea povestea perfectă pentru cei mici.

Fetița care nu știa cât este de specială este o carte scrisă din suflet, despre una dintre situațiile cu care copiii se confruntă tot mai des, bullying-ul. Povestea ajunge, prin gingășie și un strop de magie, la sufletele celor mici care citesc această carte și care se pot regăsi în personaje.

Povestea se conturează în jurul personajelor Maia, o fetiță cu aparat dentar, care suferea din cauza șicanelor primite din partea colegilor săi, și Ela, o steluță de pe cer, care se întrista de fiecare dată când celelalte steluțe îi spuneau că nu este atât de strălucitoare precum sunt ele.

Cele două protagoniste vor face schimbi de vieți, iar această transformare va veni cu un strop de magie care va deschide inimile celor din jurul Maiei și Elei.

O carte scrisă într-un limbaj al purității şi-al iubirii care cred că va atinge sufletele multor copii. Este abordată tema sensibilă a bullying-ului într-o manieră vindecatoare pentru copii. Aceştia se pot identifica uşor cu personajele şi povestea poate deveni a lor. Copiii se pot simți astfel văzuți, înțeleşi, primesc o voce şi mai ales o rază de speranță pentru a nu se mai simți singuri şi neajutorați. Este un instrument minunat şi pentru a stimula comunicarea şi conectarea copilului cu părintele care îi citeşte. Cu siguranță îşi merită locul în bibliotecile celor mici.
Psiholog Cristina Danea

Citește și:

O poveste despre iubire, acceptare și strălucirea care se află în fiecare dintre noi. Tu mai crezi în magie?

Cartea poate fi comandată aici: https://www.heydaybooks.ro/produs/fetita-care-nu-stia-cat-este-de-speciala-maria-alexandra-crisanso/

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.