Setari Cookie-uri

Campania McHappy Day OFERĂ TIMP părinților din România, pentru ca aceștia să-l poată petrece alături de copiii lor internați

Încă de la înființarea sa, Fundația pentru Copii Ronald McDonald susține îngrijirea centrată pe familie și luptă pentru crearea unei lumi în care copiii au acces la servicii medicale de calitate, iar familiile lor rămân permanent alături de micuți, implicându-se într-un mod activ și fiind prezenți constant în îngrijirea lor.

Acest lucru este posibil în România în cele trei Case Ronald McDonald pe care Fundația le-a înființat și pe care le administrează în incinta spitalelor de pediatrie din București, Iași și Timișoara. Aici, de-a lungul timpului, Fundația a găzduit mii de părinți ai căror copii sunt spitalizați pentru tratamente medicale.

Pentru a susține activitatea Caselor Ronald McDonald și a ține familiile aproape în cele mai vulnerabile momente, McDonald’s în România, partener de misiune al Fundației, aduce în atenția tuturor celor care vor să facă bine o nouă ediție a Campaniei de donații McHappy Day.

Campania are loc în perioada 21-27 noiembrie în toate restaurantele McDonald’s din țară sub mesajul #OferăTimp, pentru a dărui timp prețios familiilor care au nevoie de o „casă departe de casă” – un loc unde să beneficieze de o masă caldă, de un pat confortabil și consiliere, dar mai ales de TIMP petrecut alături de copiii lor internați. Astfel, orice donație oferă timp prețios părinților din Casele Ronald McDonald, pentru a-l petrece alături de copii, pe durata tratamentelor pe care micuții le urmează.

Citește și:

Cei care doresc să contribuie o pot face printr-o donație în numerar sau cu cardul bancar la casele de marcat McDonald’s sau folosind cutiile speciale, amplasate în restaurante. Un alt mecanism disponibil clienților și tuturor celor care doresc să doneze este via SMS, prin trimiterea unui mesaj cu textul FAMILIE la 8845, activând o donație lunară în valoare de 2 euro, sau printr-o donație online, accesând pagina www.rmhc.ro/doneaza. Mai mult, McDonald’s redirecționează 1 leu din valoarea fiecărui Happy Meal vândut în restaurantele sale pe toată durata campaniei.

Toate fondurile strânse în cadrul campaniei McHappy Day vor fi folosite de Fundația pentru Copii Ronald McDonald pentru a asigura în continuare nopți de cazare, mese calde și consiliere psihologică părinților care sunt cazați în cele trei Case Ronald McDonald din România.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.