Setari Cookie-uri

Ajută și tu o mamă să traiască pentru copiii ei!

Calvarul Valentinei a început în vara anului trecut, în 2022, când un diagnostic teribil a prăbușit lumea acestei familii!

S.O.S! Ajută și tu o mamă să traiască pentru copiii ei! Valentina Petre are 43 de ani și de șase luni trăiește o dramă. A fost diagnosticată cu o boală gravă, la numai doi ani de când a devenit, din nou, mamă.

Valentina este un make-up artist talentat și a înfrumusețat mii de chipuri. A lucrat peste 10 ani în televiziune, însă oamenii din spatele camerelor sunt, de cele mai multe ori, necunoscuți. Totuși, munca Valentinei se vedea zilnic, pe micile ecrane, în timpul programelor de știri, emisiuni sau reclame! Indiferent cât de mult a muncit, Vali este un om obișnuit care și-a făcut meseria cu pasiune. Și avea, ca noi toți, planuri pentru viitor- atât pentru ea cât și pentru cei doi copii ai ei: Adriana și Vladimir!

Calvarul Valentinei a început în vara anului trecut, în 2022, când un diagnostic teribil a prăbușit lumea acestei familii! A făcut tot ce a putut pentru a-și salva viața și o perioadă nu a spus nimic despre boala ei. A crezut că se va descurca singură! Acum însă este nevoie de orice sprijin!

Citește și:

Colegii și prietenii ei au demarat o campanie pe rețelele de socializare și au reușit să strângă o parte din banii necesari pentru ca Valentina să aibă o șansă la viață. Cu eforturi mari, a ajuns la Liv Hospital Istanbul, unde a făcut primele investigații și așteaptă o schemă de tratament! Fiecare procedură medicală- costă, iar resursele familiei sunt limitate!

Contează orice sprijin și fiecare leu înseamnă, de fapt, acces la tratament pentru încă o picătură de viață! Valentina luptă! La fel -familia și colegii!

Povestea Valentinei, dosarul medical precum și informații despre tratamentele pe care trebuie să le facă sunt publice.

https://www.facebook.com/Vali.MakeupArtist

https://www.facebook.com/petre.alexandru.353

Orice gând bun sau mână de ajutor întinsă reprezintă o minune pentru Valentina! Donații pot fi făcute în următoarele conturi:

Citește și:

Cont RON: RO59INGB0000999913183410

Cont EURO:Ro42INGB0000999913259279

Titular cont: Alexandru Petre

Cont în RON: Banca INGB CENTRALA

Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

REVOLUT RAVETAG: @valent59ip

RO49 BREL 0005 5264 9548 0100

Tel: 0722488642

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.