Setari Cookie-uri

Oferă-i Ecaterinei o nouă șansă la o viață normală!

Ecaterina, fiica de 12 ani a preotului Nicolae Dima, a ieșit din comă după operația pe creieri. Fata este conștientă și pentru prima oară, a putut vorbi cu părinții ei, a relatat preotul Nicolae Dima.

„Este din ce în ce mai aproape de trezirea completă. Vorbește, deși nu foarte clar, dar spune cuvinte simple, știe cine suntem, cum ne cheamă, i-a recunoscut și pe cei trei Părinți de la biserica noastră. Aseară am spus împreună Îngerașul, iar ea își amintea și rostea versuri întregi ale rugăciunii. Ecaterina este conștientă doar în reprize, doarme mult, dar este bine, slava Bunului Dumnezeu! Multe sunt ședințele de terapie sunt dureroase, vorbim de durere fizică, iar Ecaterina le suportă cu greu. O încurajăm, o ținem în brațe mult, îi spunem mereu că ne impresionează prin curajul ei. De multe ori nu vrea să fie ajutată, ci se încăpățânează să facă o anumită mișcare prin propriile forțe. Și încearcă până reușește. O recunoaștem, așa este ea întotdeauna", a povestit Părintele Nicolae Dima, tatăl Ecaterinei.

Citește și:

Drama Ecaterinei Dima a început într-o după-amiază de noiembrie. Fetița de numai 12 ani a ajuns la urgențe cu o durere teribilă de cap. Un CT cerebral făcut în grabă, la camera de gardă, avea să zguduie din temelii universul preotului Nicolae Dima care slujește la Biserica Sf.Nicolae, din București. Ecaterina avea o tumoră în mijlocul creierului. Cutia craniană era inundată în lichid, iar creierul nu se mai oxigena. Întreg sistemul nervos al fetiței era scurtcircuitat, iar funcțiile vitale au început să cedeze.

Costurile tratamentului în Germania sunt, însă, uriașe și părintele Dima face apel la sprijin.

„E complicat să le calculăm pe toate. Am achitat, cu ajutorul unor prieteni, 91 de mii de euro pentru o parte din cheltuielile generate de spitalizare pentru primele trei luni. Vor mai fi și alte cheltuieli, ne așteptăm la asta. În plus, cele trei luni nu vor fi de ajuns pentru recuperare, ci va fi nevoie de încă alte trei luni, din estimările pe care le putem face acum. Suntem adânc recunoscători tuturor celor care ne-au ajutat și ne ajută în continuare prin donațiile lor. Indiferent de condiția financiară personală, știu că ați fost impresionați de lupta pentru viață a copilei noastre, de zbuciumul nostru de părinți îndurerați și neputincioși. Dacă veți putea sprijini campania noastră cu orice sumă, dați o scânteie de viață copilului nostru. Aveți încredere că suma dăruită pentru Ecaterina va avea o întrebuințare eficientă", a mai declarat părintele Nicolae Dima.

Citește și:

Pentru donații și sponsorizări din partea companiilor accesați: https://salveazaoinima.ro/ecaterina-dima/ sau trimiteți un SMS de 2 euro la numărul 8832 cu masajul mesaj Ecaterina!

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ"

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Ecaterina Dima

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.