Setari Cookie-uri

În luna martie, GOSPODINII și GOSPODINELE și-au arătat dragostea pentru femeile speciale din viața lor

Aceștia au gătit preparate delicioase în cinstea doamnelor

Oamenii de știință și romanele fabuloase au încercat să definească iubirea în numeroase feluri și au prezentat-o sub diferite forme. Însă, au găsit ei cu adevărat definiția exactă pentru acest sentiment înălțător, oare?

Noi credem că aceste căutări sunt încă în desfășurare. Și mai credem că nu trebuie să răsfoim cărți sau articole ca să înțelegem cu adevărat ce înseamnă, ci, mai degrabă, ne revine frumoasa misiune de a trăi și a ne bucura cu adevărat de acest sentiment.

Fairy, un brand P&G care răspunde constant celor mai complexe nevoi ale consumatorilor, și susține, în același timp, o viață armonioasă de familie, a lansat o campanie locală prin care gospodinii și gospodinele din întreaga țară au fost invitați să gătească cu extra dragoste pentru femeile speciale din viața lor. Manifestându-și interesul pentru modul în care românii își arată dragostea față de persoanele dragi, Fairy nu a ezitat să îi întrebe pe aceștia ce mâncăruri delicioase au pregătit. Pentru că atunci când dragostea trece prin stomac, mâncarea ocupă un loc de cinste în această ecuație. Mai ales când peste preparatul preferat este adăugat ingredientul secret: iubirea.

Așadar, printre cele mai îndrăgite preparate în rândul românilor se află, desigur, deserturile: fie că vorbim despre tiramisu, tort cu ciocolată, rulouri cu scorțișoară sau despre tradiționalele poale în brâu și nuci umplute, gospodinele și gospodinii s-au întrecut pe ei înșiși în pregătirea unor rețete delicioase. Bineînțeles, și felurile principale sunt la loc de cinste în topul favoritelor cu paste, pizza, aripioare marinate cu sos barbeque, somon cu legume și pui la cuptor.

Și în timp ce gospodinele și gospodinii s-au bucurat de momente fericite în familie, Fairy a avut grijă ca bucătăria să fie lună în urma lor: vase impecabile cu și mai puțin efort.


Kudika
31 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.