Setari Cookie-uri

Nu ai nevoie de multe! Să fii bine tu cu tine este tot ceea ce îți trebuie!

Nu ai nevoie de multe lucruri pentru a fi fericit! Dacă tu ești împăcat cu tine însăți, asta este tot ceea ce ai nevoie. Restul sunt detalii...

Nu ai nevoie nici de averi, nici de multe relații în jurul tău. Ai nevoie de sănătate, liniște și pace sufletească. Dacă tu ești bine cu tine, totul în jur se aranjează. În schimb, dacă tu ești în conflict cu propria persoană, și lucrurile în interiorul tău vor fi încărcate de sentimente și emoții grele.

Nu alerga după comori, pentru că cel mai de preț lucru este sufletul tău. Dacă pe aceasta îl pierzi în fuga ta către lucrurile temporare din această lume, ai pierdut tot. Încarcă-te cu energie bună din fiecare clipă, iar dacă nu găsești nimic care să aducă pace sufletului tău, înseamnă că trebuie să te îndepărtezi.

Nu lăsa oamenii care nu sunt încă vindecați să îți fure din lumina sufletului, pentru că aceasta este sursa ta divină care te ajută să mergi în continuare prin viața, cu inima plină și curată.

Citește și:

Pentru a trăi cu folos ai nevoie, de fapt, de foarte puține lucruri. Ai grijă de sănătatea ta fizică și emoțională, caută liniștea și armonia oriunde te-ai afla, iar dacă nu o găsești, continuă să mergi mai departe. Sufletul tău are nevoie de lumină, așa că îndreaptă-te întotdeauna către ea!

Sursă foto: GD Arts // Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.