Setari Cookie-uri

Biberonul BIBS - calitate si inovatie intr-un singur produs

Atent creat, luand in calcul nevoile bebelusilor si ale parintilor, biberonul BIBS poate fi o alternativa excelenta daca aveti dificultati in ceea ce priveste alaptarea, doriti sa completati alaptarea bebelusului sau pur si simplu nu doriti sa alaptati.

Un biberon poate fi introdus inca de la nastere, in functie si de alegerile mamei. Daca intampinati provocari in ceea ce priveste alaptarea si doriti sa completati cu biberon pentru o perioada scurta, puteti introduce biberonul si apoi treceti înapoi la alăptare atunci când este posibil. De asemenea, este posibil sa doriti, la un moment dat, sa introduceți un biberon in cazul in care veti fi plecata departe de bebelus (va intoarceti la munca, de exemplu).

Un real ajutor impotriva colicilor

Biberoul BIBS are functie anti-colici - Acest lucru este posibil datorita tetinei care este echipata cu o supapa anti-colici, care elibereaza aer, ceea ce reduce aerul inghitit in timpul hranirii. Tetina rotunda este asemanatoare cu mamelonul moale al mamei si are rolul de a promova o tehnica similara de asezare a limbii si de supt atunci cand se alapteaza.

Citește și:

Pentru nou-nascuti, se recomanda un debit lent pentru incetinirea hrinirii cu biberonul, pentru a imita mai bine alaptarea, pentru a controla mai bine aportul de lapte si pentru a va asigura ca bebeluaii nu mananca in exces. In mod normal, debitul se va modifica in timp pe masura ce bebelusul creste si, cu cat copilul creste, acesta va prefera un debit mai rapid.

Confectionat din materiale durabile

Biberonul este fabricat din sticla borosilicata, ceea ce inseamna ca este extrem de durabila si rezistenta la caldura

Ce avantaje are sticla borosilicata?

  • Este rezistenta la temperaturi ridicate si la socuri termice - Sticla rezistă la inghet, la incalzirea cu microunde si la temperaturi de fierbere
  • Este durabila - Sticla borosilicata este mai durabila si mai dura decat sticla obisnuita si, prin urmare, mai greu de spart.
  • Este rezistenta la spargere - Dacă sticla borosilicata se sparge, tinde sa se sparga in bucati mai mari. In felul acesta, se evita bucatile minuscule de sticla sparta care pot fi periculoase.
  • Este rezistenta la degradare chimica si acida - Rezista substantelor chimice si degradarii acide, adica nu trebuie sa va faceti griji sticla se incilzeste si elibereaza toxine daunatoare în lichid.

Citește și:

    Inovatie in Design

    Biberoanele de sticla BIBS Baby au primit distinctia Red Dot, premiu international recunoscut pentru excelenta in design. Premiul Red Dot este cea mai prestigioasa distinctie oferita pentru design de produs din lume. Instituit in 1955, el onoreaza cele mai remarcabile lucrari in designul de produs, brand si comunicare.

    Acest premiu serveste ca o amintire ca inovatia si devotamentul pot face o adevarata diferenta in viata parintilor si a bebelusilor, validand eforturile BIBS de a crea un biberon care imbina caracteristici precum functionalitatea, siguranta si usurinta in utilizare.

    Recunoasterea oferita de Red Dot nu numai ca pozitioneaza BIBS ca un lider in design si creativitate, dar demonstreaza si angajamentul acestora de a continua sa inoveze, explorand modalitati noi si interesante de a aduce produsele BIBS la un numar si mai mare de oameni, în tot mai multe locuri.

    Vizionare placuta


    Kudika
    18 Decembrie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.