Setari Cookie-uri

Tot ceea ce credeai că știi despre tine și lume poate fi... FALS!

„Femeia dintre Lumi” sau intarsiile fantasticului în realitate

Cristina Lincu își îmbogățește portofoliul literar cu un nou volum de proză scurtă, „Femeia dintre Lumi”.

Lansat sub egida editurii BookForge și prezentat publicului la Târgul Internațional de Carte Bookfest, acest volum reprezintă a patra creație a autoarei. După debutul cu „Eu o mamă (im)perfectă?” publicat la Bookzone în 2017, romanul „Amn3zia” apărut la editura Univers în 2018 și „Liberă!” lansat tot la Bookzone în 2020, Cristina Lincu revine cu o colecție de povestiri ce îmbină realul cu fantasticul într-o manieră unică.

Realitatea începe să existe pe măsură ce o creăm”, este concluzia ce răzbate din paginile noii sale cărți. „Femeia dintre Lumi” aduce cititorului 14 povestiri aparent fantastice, majoritatea oferind un final dublu și neașteptat. De-a lungul fiecărei povestiri, cititorul este purtat într-un univers fantastic, doar pentru ca, în ultimul paragraf sau chiar în ultimele rânduri, să fie martor la o răsturnare de situație ce conferă întregului o nouă perspectivă. Astfel, ceea ce părea fantastic se destramă, iar realitatea devine clară și logică pentru ca, uneori, să mai existe o nouă răsturnare de situație care să readucă și mai puternic în prim plan toate întrebările inițiale. Acest „dublu twist” continuă să surprindă, aducând o undă de mister ce reconfigurează, o dată în plus, apele adevărului.

Citește și:

Cartea ridică întrebări fundamentale despre natura percepției și a realității. „Ce știm despre noi înșine și despre ceilalți? Dar despre femeia sau bărbatul de care ne îndrăgostim? Ce știm, de fapt, despre viață?” sunt doar câteva dintre întrebările care îi invită pe cititori la reflecție. Fiecare poveste devine o incursiune amețitoare în intimitatea umană, acolo unde, așa cum spuneam, perspectiva aleasă guvernează adevărul.

Autoarea abordează teme precum dragostea, trădarea, lașitatea și moartea, toate văzute prin prisma aparențelor și a modului în care acestea ne manipulează percepția. Povestirile sunt o invitație la a vedea dincolo de suprafață, la a explora ce se ascunde în spatele lui „mi se pare”, „cred că” și „am impresia”. Cât de departe putem ajunge în încercarea de a descoperi adevărul? Și când credem că am ajuns la esență, nu cumva ne aflăm, din nou, în fața unei noi aparențe?

Citește și:

Femeia dintre Lumi” nu este doar o colecție de povestiri, ci o provocare pentru cititor, un exercițiu de cercetare a realităților alternative și a mecanismelor subtile prin care percepția noastră este construită și influențată. Volumul invită la o lectură atentă și meditativă, în care fiecare poveste devine un puzzle de descifrat, iar finalurile neașteptate oferă revelații surprinzătoare.

Pentru cei interesați să descopere această nouă colecție de povestiri aproape fantastice, „Femeia dintre Lumi” poate fi comandată direct de pe site-ul editurii BookForge, accesând linkul: BookForge - Cristina Lincu - Femeia dintre lumi. Această carte promite astfel să fie o experiență literară captivantă, îmbinând fantezia cu realitatea într-un mod în egală măsură inedit și surprinzător.

Citește și:

Kudika
20 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


10 semne clare ca ești un micromanager și 10 soluții prin care poți renunța la aceste obiceiuri profesionale toxice

 Iată câteva indicii că ai putea fi un micromanager:

Control excesiv asupra detaliilor:

Ești preocupat în mod excesiv de fiecare detaliu mic... Kudika


JYSK susține sportul paralimpic din România în următorii 4 ani

JYSK și Comitetul Național Paralimpic Român au semnat un nou contract de sponsorizare pentru următorii 4 ani, prin care compania scandinavă va asigura finanțarea sportului... Kudika

Explorarea profundă a minții: Ghid pentru eliberarea de gândurile toxice și renașterea spirituală

Trăim într-o lume în continuă schimbare, plină de provocări și incertitudini. În acest context, mintea noastră devine adesea un teren fertil pentru dezvoltarea tiparelor de... Kudika


Descoperă avantajele unui living modular cu mobilier de living personalizat!

Ce este un living modular?

O sufragerie modulară este un concept de amenajare a sufrageriei care te ajută să creezi spațiul perfect pentru nevoile tale.

Spre... Kudika


15 imagini
40 de citate și cugetări ale lui Franz Kafka: Mi-am petrecut viaţa, stăpânindu-mă, sfărâmând-o.

O viață în umbra fricii și a izolării

Kafka s-a născut într-o familie evreiască de limbă germană, într-o perioadă de mari transformări și tensiuni politice și... Kudika

Jucării inovatoare pentru copii, biodegradabile și fara substanțe chimice nocive

Brandul Oli&Carol este acum disponibil pe www.catenlunasinstele.ro! În calitate de distribuitori oficiali ai... Kudika