Setari Cookie-uri

Jucării inovatoare pentru copii, biodegradabile și fara substanțe chimice nocive

Fondat de surorile Olimpia și Carolina, Oli&Carol este lider global în jucării inovatoare pentru copii, apreciat pentru designurile unice și angajamentul față de utilizarea cauciucului natural 100%. Fiecare jucărie, realizată din seva arborelui Hevea, este biodegradabilă și liberă de substanțe chimice nocive, asigurând jocuri pure și sigure.

Brandul Oli&Carol este acum disponibil pe www.catenlunasinstele.ro! În calitate de distribuitori oficiali ai acestui brand renumit, suntem mândri să vă aducem o colecție care îmbină creativitatea și respectul față de mediu.

Ce face @oliandcarol special?

**Materiale ecologice**: Realizate din cauciuc natural sustenabil, aceste jucării sunt fără plastic și fără toxine, reflectând o angajare față de puritate și responsabilitatea față de mediu.

**Design atrăgător, educativ**: De la fructe și legume delicioase, la animale simpatice și forme interesante, fiecare jucărie este o operă de artă concepută pentru a stimula imaginația și pentru a încuraja jocul creativ.

**Siguranță maximă**: Testate riguros pentru a îndeplini standardele internaționale de siguranță, jucăriile Oli&Carol sunt lipsite de BPA, PVC, ftalați și alte substanțe dăunătoare, fiind sigure pentru mestecat și joacă.

Citește și:

**Calitate manuală**: Fiecare jucărie este pictată manual cu pigmenți naturali, asigurând astfel fiecare piesă unică și realizată cu dragoste.

**Beneficii pentru dezvoltarea copiilor**: În afară de distracție, jucăriile Oli&Carol promovează dezvoltarea abilităților motorii fine, recunoașterea formelor și culorilor, și explorarea senzorială, fiind ideale pentru perioada de dentiție și învățare.

**Angajament pentru comunitate**: Mai mult decât jucării, Oli&Carol colaborează cu organizații non-profit pentru a sprijini copiii defavorizați și pentru a promova un stil de viață sustenabil.

Alegeți Oli&Carol pentru a aduce bucurie, siguranță și educație în viața copiilor voștri. Fiecare jucărie este o invitație la aventură, creată cu dragoste și respect față de natură.

Citește și:

Kudika
7 Iulie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


KINOdiseea Open Air continuă până pe 3 septembrie în București

Evenimentul va mai aduce publicului de marți până duminică încă șase filme destinate audienței generale și de vineri până duminică un târg de produse handmade, ateliere... Kudika


7 sfaturi pentru a preveni infestarea cu viermi intestinali

 

Infestarea cu viermi intestinali este o problemă frecventă și deranjantă, în special în rândul copiilor, dar... Kudika

10 imagini
Cum se înțeleg copiii Andreei Ibacka cu sora lor mai mare, Inoke: Sunt în etape foarte diferite...

Vara acestui an a adus bucurie și reuniune în familia Ibacka, o perioadă de neuitat pentru Andreea Ibacka, soția lui Cabral. Andreea a dezvăluit recent cum și-a petrecut cele trei... Kudika


NU lucra în vacanță! Ghid cu sfaturi despre cum să stabilești limite sănătoase cu locul de muncă ca să te bucuri de concediu

1. Planificarea și comunicarea eficientă

Începe cu planificarea concediului din timp. Anunță echipa cu suficiente săptămâni înainte și stabilește termenele limită... Kudika


Cele 5 răni psihologice: Transformarea durerii în putere

Dincolo de zâmbetele noastre și de măștile impecabile pe care le purtăm adesea, se ascund adesea cicatrici adânci, rănile emoționale care ne marchează personalitatea și relațiile cu... Kudika

Aceasta este cea mai simplă și rapidă metodă să vindeci o inimă rănită

În mijlocul tumultului emoțional care urmează unei despărțiri sau unei iubiri neîmpărtășite, adesea ne simțim copleșiți de durere și confuzie. Însă, în fiecare experiență... Kudika