Setari Cookie-uri

Beauty-case la 30 de ani: 7 produse pe care trebuie sa le ai

30 de ani. Pragul de 30 de ani suna inspaimantator pentru multe femei. Multe intrebari de genul “ce am facut pana la 30 de ani?” dar mai ales multe schimbari in corpul tau. Schimbari pe care le simti si le vezi.

Te simti mai obosita, poate. Sau, poate nu-ti mai vine sa pierzi noptile. Sau poate esti si mai infloritoare! Noi mergem pe ultima varianta! 30 inseamna un prag in care intelitgenta ta – emotionala sau nu – creste. Atentia la propria persoana de asemenea. Si, desigur, ingrijirea pe masura a frumusetii tale de femeie adevarata!

Jobul este bine ales, relatia ta se asaza, stii bine ce iti doresti si de la ce nu mai faci rabat. Incepi sa-ti construiesti garderoba specifica unei femei, si nu a unei fete.

Experimentezi cu cap si suflet. Si, desigur, incepi sa investesti in produse cosmetice si de beauty de calitate, pentru ca incep sa apara primele semne de imbatranire a pielii si nu numai.

Ei bine, pe langa metodele de ingrijire din interior catre exterior – hidratare, alimentatie sanatoasa si miscare in fiecare zi – exista cateva trucuri pentru ca 30 si peste sa nu se vada pe tenul, gatul tau si pe pielea ta in general.

Citește și:

Asa ca, iata ce cosmetice si produse de ingrijire a pielii trebuie sa ai in beauty-case-ul tau, la 30 de ani.

Produse cosmetice

Lotiune: 17 lei; Crema de noapte: 137 lei; Balsam de buze: 31,90 lei; Ulei: 75 lei

Lotiune tonica: 82 lei; Crema antirid: 49 lei; Exfoliant: 18,99 lei

Pentru ca e o perioada in care micile riduri de expresie pot deveni tragedii si pentru ca pot fi “eruptii” hormonale vizibile pe pielea ta – desi esti adult! – pentru ca pielea ta incepe sa piarda din elasticitate si devine usor-usor mai terna, ai nevoie de curatare si detoxifiere a porilor.

Demachiaza-te in fiecare dimineata si ai grija sa faci acelasi lucru si seara, inainte de a te culca. Astfel pielea ta are grija de tine, se innoieste si elimina toxinele.

Foloseste exfoliantul – masca de exfoliere e mai degraba de folosit seara, pentru ca pielea ta se reinnoieste pe timpul noptii, in timp ce tu dormi, ritualul tau de frumusete continuand in moda natural.

Citește și:

Protejeaza-ti pielea pe timpul zilei cu ajutorul unui serum. Nu uita de protectia solara (aplicata mereu prima) si daca gasesti ceva cu vitamina C esti deja pregatita!

Nu uita de hidratarea intregului corp, aplica lotiuni de hidratare dupa fiecare baie.

Ai extra-grija de maini, si tine-le mereu fine si hidratate. Alege o crema anti-rid cu retinol, de exemplu. Astfel micile linii fine nu devin riduri de toata “frumusetea”.

Foloseste crema de noapte! Acum e momentul sa incepi!

Pentru ca scade productie de colagen, vei observa ca buzele tale au nevoie de extra-protectie. Incepe sa folosesti gloss-uri, rujuri si balsam de buze ce hidrateaza si au SPF.

Si ca ultim sfat, iubeste-te! Orice ingrijire va veni de la sine!

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.