Setari Cookie-uri

Mascara in alte culori decat negru

Cand vine vorba de machiajul ochilor, rimelul joaca cel mai important rol. Ai grija sa il alegi pe cel care pune in valoare culoarea ochiilor si care iti transforma radical genele.

Nu stiu despre tine, dar eu fara rimel pe gene sunt stearsa, inspida si arat ca o copila de 10 ani. Chiar daca nu stiu sa ma machiez profi, rimelul imi ofera un plus de incredere si ma simt pregatita sa cuceresc lumea imediat dupa ce il aplic pe gene. Nu exagerez, crede-ma pe cuvant!

Ca si tine, sunt obisnuita cu rimelul negru pentru alungire si volum. Sau maro.

Insa de curand mi-am achizitionat unul mov de care sunt tare mandra. Daca tot nu stiu sa ma machiez cu umbre si sa combin nuantele de fard, cel putin am o mascara care ofera culoare ochilor mei.

Tu ai incercat pana acum rimelul de alta culoare? Spre exemplu, rimelul verde, pe cel albastru, violet sau gri?

Mascara

Rimel maro: 84,9 lei; Rime verde: 18,9 lei; Rimel violet: 18,9 lei

Rimel indigo: 29,8 lei; Rimel albastru: 63,8 lei

Pe langa minunile pe care le face cu genele tale, vei fi surprinsa cat de mult te poate schimba o astfel de culoare aplicata pe gene. Iti poate lumina chipul sau, dimpotriva, poate crea senzatia de mister. Si mai important este faptul ca iti scoate in evidenta culoare naturala a ochilor, indiferent ca ii ai caprui sau albastri.

Citește și:

Iti recomand sa incerci si celelalte culori de mascara daca vrei sa surprinzi, sa atragi si sa iesi din tipar! S-ar putea, fara intentie, sa aduci o noua moda in cercul tau de prieteni.

Sursa Foto Front page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.