Setari Cookie-uri

Ioana Filimon este din Timisoara si are 25 de ani, iar in Decembrie 2016 a castigat titlu de Miss Romania 2016

Miss Romania 2016 este de o frumusete rapitoare si adesea cei ce o intalnesc ii spun ca are trasaturi comune cu actrita Sofia Vergara

comunicat de presa

Ioana Filimon marturiseste ca avut mari emotii in timpul probelor, insa increderea in sine si psihicul puternic au ajutat-o ca in timpul probelor sa dovedeasca juratilor ca ea este cea care merita aceasta titulatura .

Miss Romania 2016 este de o frumusete rapitoare si adesea cei ce o intalnesc ii spun ca are trasaturi comune cu actrita Sofia Vergara.

miss romania

Ioana Filimon s-a mutat in Bucuresti pentru a-si desfasura activitatea de model. Pe langa timpul petrecut la filmari, reclame, casting-uri, Ioana isi gaseste timp si pentru tratamentele de ultima generatie la care apeleaza pentru a-si mentine fermitatea pielii si trupul de zeita.

Desi marturiseste ca nu tine o dieta anume, ci doar ii place sa manance sanatos si isi face toate poftele culinare, Ioana arata spectaculos in costumul de baie. Ii place ca in timpul liber sa mearga la clinicile de infrumusetare si sa-si faca tratamente de fermitate si tratamente anticelulitice pentru a lua din pripa aparitia aspectului de coaja de portocala.

Citește și:

De curand, Ioana Filimon a apelat la tratamentul LED - o procedură care foloseste diode emitatoare de lumina de diferite culori pentru o piele cat mai fina si pentru a-si mentine fermitatea.

Pe langa regulile de baza -sportul si alimentatia sanatoasa- putem apela la cateva trucuri care sa grabeasca procesul de “vindecare” a pielii, eliminind celulita si oferindu-ne o piele mai ferma.

Combinatia ideala este tratamentul anticelulitic, combinat cu tratamentul de fermitate. Ultima noutate in aceasta materie este tehnologia LED, care, pe langa efectul estetic pe care il ofera, ajuta si din punct de vedere al sanatatii,sustin specialistii Nomasvello.

Este un tratament nou in domeniul intretinerii corporale, fiind special conceput ca o procedură non-invazivă, o alternativă a interventiei chirurgicale ce reduce volumul si diminueaza considerabil celulita.

Citește și:

Tratamentul LED +Esthetic functioneaza de la radacina problemei, fara a afecta tesuturile din jur. Este confortabil, rapid si nedureros. Aceasta procedura are un efect vasodilatator si tonifica in straturile cele mai profunde ale pielii, reducand celulita si excesul de grasime.

Ioana marturiseste ca are planuri mari pentru anul 2017 si este focusata pe o cariera in domeniul modeling-ului si, de ce nu, chiar si o cariera in televiziune.

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.