Alternativa medicinei estetice propusa de Mary Cohr

Alternativa medicinei estetice propusa de Mary Cohr
Kudika
27 Ianuarie 2017

Niciodata nu este insa prea devreme sau prea tarziu sa lupti impotriva semnelor de imbatranire.

comunicat de presa

Femeile de toate varstele sunt ingrijorate cand vine vorba despre frumusetea si tineretea tenului lor. Imbatranirea pielii este guvernata de ceasul biologic si accelerata de factorii externi.

mary cohrNiciodata nu este insa prea devreme sau prea tarziu sa lupti impotriva semnelor de imbatranire.

Specialistii recomanda ca la 20 de ani sa pregatim pielea pentru varsta de 30; la 30 pregatim pielea pentru varsta de 40 de ani; la 40 pregatim pielea pentru varsta de 50, etc.

Mary Cohr a creat un aparat revolutionar care ofera metode de tratament cu rezultate spectaculoase pentru regenerarea tenului. Este vorba despre CatioVital Cellular Energy.

Acesta reprezinta ALTERNATIVA la Medicina Estetica.

Tehnologia patentata ce sta la baza tratamentului include:

  • Energia Termica
  • Ionizare Dinamica
  • Energia termica asociata cu Energia Dinamica

Aparatul ofera doua metode noi de tratament:

CatioVital Cellular Energy Jeunesse - ce are rol in regenerare vizibila a tenului prin stimularea activitatii celulare si poate fi personalizat in functie de obiectivele de frumusete ale clientilor.

CatioVital Cellular Energy Lifting - cu rol in regenerarea vizibila a trasaturilor faciale prin cresterea tonusului muscular.

Stimularea musculara se realizeaza cu ajutorul curentului excitomotor. Acesta este un curent cu frecventa joasa ce stimuleaza un numar mare de fibre musculare, in comparatie cu frecventa medie (care nu are un efect de tonifiere) si frecventa inalta (care nu are ca si target muschii).

Metoda de tratament ridica trasaturile faciale, tonifica muschii si rentinereste tenul.

Double Jeunesse Contour Yeux

Mary Cohr ofera si o solutie in ceea ce priveste reducerea aparitiei semnelor de imbatranire in jurul conturului de ochi (riduri, pierderea fermitatii).

In comaparatie cu fata, in zona conturului de ochi semnele de imbatranire sunt mult mai vizibile si de aceea este esential sa folositi produse pentru ingrijirea ochilor ce contin ingredienti activi performanti.

Tocmai de aceea, Mary Cohr a creat crema Double Jeunesse Contour Yeux.

Acesta are rezultate vizibile, netezeste ridurile si liniile fine, stimuleaza regenerarea celulara, protejeaza si scade nivelul de progerin care este responsabil de imbatranirea pielii.

Concentratul Multi-Cellular (concentrate Cellular Life +Extract de Alaria) si hidrolizatul ofera fermitate prin promovarea sintezei de elastina si collagen.

mary cohrLa exterior, crema hidrateaza intens zona conturului de ochi cu ajutorul Acidului Hyaluronic si a Untului de Mango. In plus, confera luminozitate cu ajutorul Pudrei cu pigmenti ce reflecta lumina.

Rezultate in urma folosirii cremei Double Jeunesse Contour Yeux sunt urmatoarele:

  • Pleoapele sunt RIDICATE
  • Liniile fine si ridurile sunt STERS
  • Epiderma este mai NETEDA
  • Pielea este mai FERMA
  • Zona ochilor este mai LUMINOASA

Pret: 353 lei

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri