Setari Cookie-uri

Rimmel London anunta un nou make-up artist

Adina Vlad este alegerea perfecta pentru a reprezenta brandul si viziunea acestuia.

comunicat de presa

Celebrand din nou spiritul edgy si abordarile fresh, Rimmel London anunta un nou make-up artist: Adina Vlad. Colaborarea va fi baza unor proiecte inedite, fresh, ce vor transforma The London Look intr-un statement pentru fiecare pasionata de make-up. Incepand calatoria in universul Rimmel inca de anul trecut, cand a castigat concursul London Look in Romania, Adina Vlad este alegerea perfecta pentru a reprezenta brandul si viziunea acestuia.

adina vlad

Avand o experienta indelungata in domeniu si un portofoliu de colaborari diverse si de renume, Adina va continua sa scrie povestea Rimmel London in Romania in proiecte inedite care vor evidentia permanent punctele forte ale brandului.

De mai mult de 20 de ani, Rimmel London a devenit un brand de beauty de referinta, fiind lansat in peste 40 de tari si devenind unul din cele mai bine vandute brand-uri de machiaj.

Citește și:

Fondat in Londra, Rimmel isi pastreaza ideea de orgini londoneze, devenind apreciat in lumea intreaga, chiar si in celelalte capitale ale modei, precum Milano, Paris sau New York.

Fiind un reprezentant al frumusetii londoneze, Rimmel seteaza trenduri sau ofera un twist cu totul inedit celor existente, propunand look-uri care urca stilul la un alt nivel. Astfel, Adina Vlad propune primele trenduri in machiaj pentru sezonul primavara-vara 2017 in calitate de make-up artist al brandului – idei pentru un stil de impact, ce pot fi realizate de orice pasionata de machiaj care este gata sa isi asume statement look-uri.

rimmel london

Statement Blue implica accentul pe nuante electrizante de albastru si pe planul secundar, un ten mat, obraji intr-o nuanta subtila de blush si buze nude. In aceeasi maniera, Cool Cat propune un look in care eyelinerul este vedeta si din nou accentul este pus pe privire. De cealalta parte, si buzele pot fi elementul central al machiajului, astfel ca Dangerous Lips inseamna buze definite si imbracate in nuante puternice, care fac un statement. The New Smoky – fie ca este in culori nude sau culori mai inchise – este un make-up versatil care poate fi usor transformat dintr-un look de zi intr-unul perfect pentru petrecerea de seara tarziu.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    3 Februarie 2017
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.