Compania PIATRAONLINE, finalista in cadrul competitiei European Business Awards

Compania PIATRAONLINE, finalista in cadrul competitiei European Business Awards

PIATRAONLINE, primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale

comunicat de presa

PIATRAONLINE, primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale, se numara printre finalistii European Business Awards, competitie care sustine comunitatea europeana de business si recunoaste contributia celor mai inovatoare companii de pe continent.

piatraonlinePIATRAONLINE intra in etapa urmatoare a competitiei cu materialul video de prezentare a showroom-ului si a apartamentului-concept Trendline (https://youtu.be/GBcpneNho0Q ) pentru a convinge publicul sa ii acorde votul de incredere. Clipul poate fi vizionat si votat pe businessawardseurope.com pana la data de 1 martie 2017. Procesul de votare consta in introducerea adresei de e-mail pe site-ul concursului si inregistrarea votului pe baza mail-ului de confirmare.

”Suntem mandrii ca putem reprezenta Romania in cadrul acestei competitii. Prezenta in cadrul European Business Awards este o oportunitate de a duce mai departe povestea pasiunii pentru piatra naturala si design de calitate. PIATRAONLINE isi doreste sa sustina in continuare proiectele avangardiste de arhitectura si, astfel, sa puna Romania pe harta designului mondial”, mentioneaza Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner Rock Star Construct – detinator al brandului PIATRAONLINE.

piatraonlinePrincipalul scop al competitiei este de a sustine cele mai inovatoare companii prin promovarea succesului in cadrul comunitatii de business europene si oferirea de recunoastere internationala tuturor brandurilor implicate. Juriul European Business Awards, compus din specialisti independenti ai mediului de business, a evaluat viziunea, strategia si rezultatele celor peste 32.000 de companii inscrise din 34 de tari si au ales finalistii, urmand ca votul publicului sa decida castigatorii.

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri