Setari Cookie-uri

Machiajul perfect de Vday – cum ajungi la el

Ziua Indragostitilor. Valentine’s Day. Ziua iubirii. Orice nume i-ai da, ziua dedicata cuplurilor se apropie. Fie cupluri aflate la inceput de drum, fie deja cu experienta, si el si ea asteapta clipele de intimitate petrecute impreuna.

Imagineaza-ti ca azi e Valentine’s Day. Diseara va fi momentul cand va veti intalni! Stii deja, ai emotii, dar nu te poti stapani. Si asta e foarte frumos. La fel de frumos ca si sentimentele care va leaga. La fel de frumoasa ca si iubirea. Si chiar daca va iubiti sau sunteti indragostiti si e suficient, este la fel de frumos sa va aratati dragostea printr-o atentie, printr-un cadou.

Dar la fel de bine, va puteti arata iubirea si aprecierea partenerului cu tinuta pe care o alegeti. O rochie sexy si o lenjerie intima atragatoare spun ca va doriti apropiere.

Dar la fel de bine si machiajul este o expresie a senzualitatii, nu-i asa? O privire patrunzatoare, buzele catifelate, intr-un rosu aprins, obrajii usor imbujorati, ajutati putin si de blush toate ajuta in procesul seductiei.

Asa ca, am ales cateva cosmetice, produse de ingrijire si de make-up care sa contribuie sa look-ul tau ravisant de Ziua (sau seara) Indragostitilor.

Citește și:

Rujul rosu este intotdeauna o optiune HOT si este ceva in buzele rosii ce ii atrage pe domnil, asa ca un astfel de ruj nu este de evitat.

Ruj rosu

Ruj: 26 lei

Daca nu esti tocmai curajoasa, poti sa alegi pentru buzele tale un ton apropiat de nuanta lor naturala. Alege un ruj mat si adaga un gloss, pentru a conferi un plus de volum, de senzualitate.

Ruj

Ruj: 6,99 lei

Luciu de buze

Luciu de buze: 12,99 lei

Pentru a-ti accentua privirea, poti folosi farduri mate, bogate, saturate, intr-un Smokey Eyes clasic si sexy.

Fard mat

Fard mat: 17 lei

La fel de bine, daca nu esti adepta machiajului cu farduri, poti sa iti accentuezi ochii cu un creion dermatograf sau cu un eyeliner sau tus.

Tus carioca

Tus carioca: 29 lei

Desigur, o privire remarcabila si remarcata de catre el are nevoie de o mascara. Vei da din gene si gata l-ai cucerit! Alege o mascara cu extra volum si aplic-o in straturi generoase.

Rimel

Rimel: 72 lei

Citește și:

Adauga un plus de prospetime chipului tau cu ajutorul unui iluminator aplicat la colturile interne ale ochilor si sub sprancene. Ochii tai vor parea mai odihniti.

O atingere de freshness poate veni si cu ajutorul anticearcanului!

Baton iluminator

Iluminator: 19,9 lei

O pata de culoare suava pe pometi si vei fi deja imbujorata cand el iti va spune cat esti de frumoasa! Deci nu uita de blush natural.

Fard de obraz

Fard de obraz: 33 lei

Sursa Foto Front Page: Mike Laptev/Shutterstock.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.