Setari Cookie-uri

Specialistii Gerovital lanseaza 3 solutii noi si eficiente pentru combatarea ridurilor

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, anunţa lansarea a trei noi produse pe baza de acid hialuronic din gama Gerovital.

comunicat de presa

gerovital Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, anunţa lansarea a trei noi produse pe baza de acid hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution. Apa micelara, Serul si Crema antirid Gerovital H3 Evolution au la baza acidul hialuronic pur si lipozomal, un ingredient care hidrateaza intensiv tenul si contribuie la estomparea semnificativa a ridurilor.

Apa micelara cu Acid Hialuronic curaţa bland faţa, ochii şi buzele prin captarea in micelii a machiajului, sebumului si a altor impuritati, lasand pielea catifelata si neteda datorita filmului creat de acidul hialuronic.

Gama este completata de Serul cu Acid Hialuronic, concentratie 6%, compus din acidul hialuronic pur cu dublu efect: refacerea rezervelor hidrice la suprafaţa pielii şi diminuarea pierderilor transepidermale de apa si lipozomii cu acid hialuronic, care patrund in piele si umplu ridurile din interior, diminuandu-le substantial.

Citește și:

Ingredientele de ultima generatie au stat si la baza crearii Cremei antirid cu Acid Hialuronic, concentratie 3%. Produsul contine SOD, cea mai activa enzima antioxidanta, ce asigura fermitatea pielii pe termen lung, trylagen, ce actioneaza impotriva ridurilor si asigura o piele mai neteda si elastica si GP4G, care regenereaza tenul din interior, fiind o adevarata sursa de energie.

„Gama H3 Evolution este creata cu drag pentru toate femeile care doresc sa isi mentina frumusetea si tineretea pielii. Produsele sunt usor de utilizat, foarte bine tolerate de catre piele si foarte eficiente. Efectul antirid a fost demonstrat prin testele clinice care au aratat ca 52% din suprafata ridurilor si 20% din lungimea lor sunt estompate, dupa 28 de zile de utilizare. Aceste noutati din portofoliul nostru completeaza cu succes una dintre cele mai iubite game, Gerovital H3 Evolution, si sunt o noua dovada a faptului ca Farmec cunoaste ce isi doresc romancele si le surprinde mereu cu produse ce raspund nevoilor lor”, a declarat Ioana Borza, Director de Marketing Farmec.

Citește și:

Specialistii Gerovital recomanda ca, pentru rezultate rapide, cele trei produse sa fie asociate si utilizate dimineata si seara. Dupa curatarea fetei cu Apa micelara, se aplica Serul cu acid hialuronic si Crema antirid.

Gama Gerovital H3 Evolution contine 14 produse de ingrijire personala si se adreseaza femeilor cu varsta cuprinsa intre 30-45 de ani, putand fi folosita pentru orice tip de ten.

Produsele din gama Gerovital H3 Evolution pot fi achizitionate din toate supermarketurile, hipermarketurile si magazinele de profil din tara, precum si din magazinele Farmec si Gerovital ale companiei. De asemenea, acestea pot fi comandate si din magazinul online www.farmec.ro.

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.