Setari Cookie-uri

Cele mai eficiente tratamente de lifting nonchirurgical si de slabit, ULTRAFORMER III si SCIZER, au fost lansate la Silhouette

Cele mai noi tratamente nonchirurgicale de lifting facial si de slabit au fost lansate oficial la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti.

comunicat de presa

silhouette ULTRAFORMER III si SCIZER, tehnologii medicale de ultima generatie dezvoltate de renumiti specialisti sud-coreeni, distribuite in Romania de Top Line, au fost prezentate in cadrul unui eveniment la care au participat vedete din showbiz, jurnalisti, beauty editori, bloggeri si influenceri.

Andreea Marin, Corina, Valentina Pelinel, Ileana Badiu, Albertina Ionescu, Ellie White, Carmen Negoita, Diana Bart, Ela Craciun, Diana Dumitrescu, Cristina Cioran, Sonia Argint Ionescu, Adina Halas, Vica Blochina s-au numarat printre persoanele publice care au descoperit in premiera efectele uimitoare ale celor doua tratamente ce reprezinta alternativa non-chirurgicala cea mai eficienta a clasicelor proceduri de lifting facial sau de lipoaspiratie.

ULTRAFORMER III foloseste cea mai noua tehnologie MMFU (Ultrasunete macro si micro focalizate) si ofera, intr-o singura sedinta de scurta durata, efect de lifting facial si fermitate corporala ce dureaza cel putin un an.

Citește și:

ULTRAFORMER foloseste energie focusata de inalta intensitate pe baza de ultrasunete ce patrunde in zona vizata. Astfel, se indeparteaza vechiul colagen si se stimuleaza crearea de colagen nou in tesut, oferindu-ne astfel rezultate impresionante de lifting facial, reducere a ridurilor, fermitate si remodelare corporala.

Tratamentul pentru fata si gat dureaza 20-30 minute, iar cel pentru pentru corp, 30-40 minute.

silhouette ULTRAFORMER III poate fi aplicat pe zone precum frunte, sprancene, pometi, maxilar inferior, in cazul barbiei duble, pe faldurile nazolabiale, gat, mijloc, axila, abdomen, coapse.

SCIZER este tratamentul ce actioneaza in special in zona abdomenului, reducand depozitele de grasime, in urma unei singure sedinte, chiar si cu 2-5 centimetri.

SCIZER are la baza o tehnologie non-chirurgicala de conturare si remodelare a corpului prin producerea si transmiterea in mod controlat a caldurii la o intensitate foarte mare, folosind energia ultrasonica. In urma tratamentului se elimina celulele adipoase printr-un proces natural, grasimea eliminata fiind metabolizata.

Citește și:

SCIZER este recomandat in tratarea depozitelor de grasime excesive sau greu de eliminat, precum cele din zona abdominala, care sunt extrem de greu de indepartat cu dieta sau exercitii. Tratamentul se realizeaza doar daca exista un strat adipos de minimum 2,5 cm.

Rezultatele sunt vizibile dupa tratament, in termen de 4-12 saptamani, timp in care se continua reducerea in centimetri.

silhouette Dupa o sesiune a tratamentului de o ora, se pot pierde intre 2 si 5 cm in talie.

Tratamentul cu ultrasunete focalizate de inalta intensitate (HIFU) a fost descoperit in vederea tratarii anumitor tipuri de cancere si este o tehnologie noua pentru abordarea extracorporala, fara incizii ale tegumentului.

Cele doua noi tehnologii medicale sunt distribuite de Top Line si sunt disponibile la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti (www.silhouette.ro).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.