Setari Cookie-uri

Bourjois prezinta look-ul chic parizian de primavara inspirat de Elise Chalmin

Colectia Poppy chic este ideala pentru un make-up de primavara

comunicat de presa

Elise Chalmin Pentru femeile pariziene fiecare primavara este o oportunitate pentru a-si redefini stilul vestimentar, pentru a fi provocate sa experimenteze si sa gaseasca cea mai trendy culoare a sezonului. Anul acesta, stilul parizian se regaseste in paleta de farduri Smoky Stories alcatuita dintr-o armonie de nuante de nude, roz delicat si oranj deschis. Un finish catifelat pentru buze delicioase, dar si pentru o manichiura in tendinte, poate fi obtinut cu nuanta oranj cu accente rosii. Astfel, vei obtine un machiaj de primavara in nuante delicate cu accente vii.

Colaborarea cu designer-ul Elise Chalmin

Pentru colectia de primavara, Bourjois a apelat la Elise Chalmin, un designer parizian, renumit pentru culori si modele geometrice distincte. Viziunea sa asupra tendintelor, creativitatea si pasiunea pentru culori au determinat colaborarea cu Bourjois pentru colectia de primavara.

Elise Chalmin a reinterpretat tendintele in ceea ce priveste paleta de culori de primavara, folosindu-se de talentul sau de co-creatoare al look-ului #ParisPoppyChic. A selectat o gama de nuante nude delicate si a adaugat nuanta poppy red pentru un plus de stralucire. Elise si-a pus amprenta personala incluzand modelele geometrice si a folosit culorile colectiei pentru a crea un design grafic pentru Bourjois, care va aparea intre liniile colectiei.

Lumea si stilul de viata al Elisei

O bucatica de rai in Paris, in arondismentul 9, acolo unde locuieste si lucreaza.

Dress code pentru sezonul de primavara: chic si simplu, alcatuit dintr-o bluza alba sau dintr-o camasa cu imprimeu, asociata cu o pereche de jeansi

Adjectivul care o descrie perfect: excentrica

Slabiciunea ei: Tarta cu lamaie

Forma geometrica preferata: triunghiul

Coafura reprezentativa: cocul

Obsesia personala: spalarea regulata a danturii

Secretul ei de infrumusetare: somn suficient, o alimentatie echilibrata si un plus de culoare pe buze pe care il obtine cu rujul sau preferat: Rouge Velvet ‘frambourjoise’!

bourjois Acel look je-ne-sais-quoi

Forma ochilor este evidentiata, fara prea mult efort, cu cele doua nuante rosy si taupe ale paletei de farduri de pleoape Smoky Stories.

Nou: Smoky Stories N°13 Taupissime

O combinatie de nuante nude, maro deschis si taupe, completate de nuante de auriu pentru luminozitate in zona ochilor.

Nou: Smoky Stories N°14 Tomber des Nudes

O combinatie de nuante delicate de roz si beige completate de nuante de argintiu pentru un plus de stralucire.

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.