Setari Cookie-uri

Cele mai sexy culori pentru buzele tale in iarna asta

Buzele sunt intotdeuna in centrul atentiei. Atunci cand vorbesti, privirile se indreapta catre ochii si catre buzele tale. In plus, gura este in ochii privitorilor si pentru ca atrage prin senzualitate. Si-atunci, cum sa n-o pui in valoare?

Ei bine, astazi m-am gandit la cateva dintre culorile ce au infrumusetat buzele in machiajele marilor case de moda in acest sezon. Unele nuante sunt pline, bogate, saturate. Unele sunt mate. Unele naturale, aproape de tonul buzelor. Altele sunt sclipitoare, lucioase, de-a dreptul cremoase, si au darul de a adauga extra volum buzelor tale. Hai sa le descoperim, ca sa-ti alegi nuanta preferata in acest sezon:

1. Se poarta buzele nude, sau naturale. Atat ca nuanta, cat si in ceea ce priveste efectul culorii – nici lucios, dar nici mat.

Caption: Tonurile apropiate de culorile naturale ale buzelor au fost completate de farduri si mascara in nuante acide, uneori fosforescente.

Ruj culoarea buzelor

Ruj Kiss'n'Go: 7,99 lei

2. De la tonurile de baza, trecem la rosul pur. El se poarta cremos, lucios, in strat generos, cu un topcoat de gloss cu efect de volum.

Citește și:

Caption: La Saint Laurent aceste buze au fost completate de ochi accentuati cu farduri mate, negre.

Ruj rosu

Ruj pentru volum: 27,83 lei

3. Si pentru ca am vorbit de nuante mate, trebuie sa iti spun despre vedeta acestei ierni: rujul mat visiniu. El este un visiniu inchis, bogat, cremos, fara a fi lucios. Un visiniu saturat, plin, rotund, ce aminteste de un pahar robust de vin rosu.

Caption: Inspira-te din buzele burgundy de la Rodarte, Dior sau Marni.

Ruj mat visiniu

Ruj mat: 29,99 lei

4. Daca tonurile pline, bogate, inchise nu sunt pentru tine, poti oricand alege culorile pastelate.

Caption: Roziul lejer, usor, trandafiriul delicat, in strat fin se poarta si daca vrei sa vezi cum au completat machiajul designerii, inspira-te de la Jermey Scott, MGSM sau Marques’ Almeida.

Ruj hidratant cu extract de struguri rosii

Ruj hidratant: 48 lei

Sursa Foto Front Page: unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.