Setari Cookie-uri

Marian Capet, hairstylist Beauty Effect, ne prezinta tendintele anului 2017 in materie de culoare

Tunsorile la moda si culorile de par pe care trebuie sa le alegem anul acesta.

comunicat de presa

culori de par pentru 2017

Zilele trecute ne-am intalnit cu Marian Capet, unul dintre cei mai apreciati hairstylisti din Romania. Curioase sa vedem care sunt tendintele din 2017, am vorbit cu specialistul despre tunsorile la moda si despre culorile de par pe care trebuie sa le alegem anul acesta.

”Eu consider ca nu e gresit sa incercam tunsori diferite, culori diferite, de ce nu, stiluri diferite!”

Anul acesta se poarta ce-ti vine bine si, mai ales, se poarta ce te face sa te simti bine. ”Suntem intr-o continua schimbare, imbatranim, slabim, ne ingrasam… de la an la an suntem altfel, de aceea vad potrivit ca ar trebui sa ne schimbam si tunsoarea si culoarea. Nu este gresit sa incercam lucruri noi, este gresit sa nu avem curaj sa facem lucrurile pe care ni le dorim!”, explica Marian Capet.

Atunci cand vine vorba despre culori, stim ca anul acesta se poarta verdele, insa ne facem cu totii verzi? ”In niciun caz, nu o sa fim cu totii verzi, insa putem gasi variante care sa ne avantajeze… un kaki, de exemplu, niste suvite, insertii… o nota! Acelasi lucru se intampla si cand vorbim despre blond. Daca unei femei nu-i sta bine blonda, nu o sa o incurajez sa se faca blonda, insa o pot ajuta sa caute acea nuanta de blond care i se potriveste”, explica specialistul Beauty Effect.

Citește și:

culori de par pentru 2017 ”Tunsoarea este determinata de culoare si reciproca este valabila”

Aceasta este intr-adevar o discutie pe care am vrut sa o lamurim cu Marian Capet. Nu de putine ori ni s-a intamplat sa vedem pe strada doamne si domnisoare care poarta o anumita culoarea sau un anumit fel de a fi tunse, fiecare in regula insa parca din alt film, cumva. ”Da… aici trebuie sa intelegem ca tunsoarea este determinata de culoare si reciproca este valabila. Atunci cand mergem pe un stil clasic trebuie sa gandim tabloul in ansamblu, la fel si cand alegem modernismul sau nonconformismul, trebuie sa privim in ansamblu!”, explica in continuare hairstylistul

”Anul acesta se poarta perucile!”

Pentru anul 2017, daca este sa vorbim despre tendinte, despre accesorii de par pe care ar trebui sa le alegem nu putem sa ratam perucile sau extensiile. ”Perucile sunt must have in anul acesta si impreuna cu extensiile din par natural pot ajuta pe oricine sa-si schimbe look-ul de la o zi la alta. De exemplu, albul acela extrem de mult prezent pe Instagramul lui Kim Kardashian este, de fapt, o peruca. Foarte greu se poate aduce parul natural la aceasta nuanta si… cu siguranta, daca ajung acolo, parul acela nu are cum sa fie sanatos!”, conchide Marian Capet, specialistul Beauty Effect.

Citește și:

Asadar, daca vrei sa ai un look la moda anul acesta alege tunsori si culori care ti se potrivesc, nu uita ca se poarta verdele si foloseste cu incredere perucile si extensiile de par.

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.