Setari Cookie-uri

6 parfumuri de oferit cadou de Ziua Femeii

Cele mai potrivite cadouri de Ziua Femeii sunt florile, bijuteriile si parfumurile. Ah, si o cina romantica care ne da ocazia sa imbracam rochia preferata si sa ne punem in valoare eleganta si feminitatea.

Oricat de greu ar parea, sa ne faca cineva fericite este o sarcina foarte usor de indeplinit. Uneori avem nevoie de o singura imbratisare sau un compliment sincer. Alteori ne imbatam cu parfumul unei flori primite in dar sau radiem de fericire intreaga zi cand gasim scris pe un biletel: “Te iubesc! Ne vedem diseara”. Iar cand vine vorba de ocaziile speciale, orice cadou reuseste sa ne surprinda.

Dar parca nimic nu se compara cu o sticluta de parfum... o sticluta cu parfumul nostru preferat. Acela care ne face irezistibile, care fura priviri patimase si ramane in amintirea tuturor celor care ne-au intalnit.

Asa ca am selectat sase parfumuri celebre, sase parfumuri puternice, sase parfumuri pentru gusturi diferite.

Lolita Lempicka, Moschino, Dolce&Gabbana

Lolita Lempicka – Lolita Lempicka (1997) este un parfum dulce si romantic din grupa Floral Fructat Gurmand. Notele de varf sunt violeta, iedera si anason stelat, notele de mijloc sunt stanjenel, crin Amaryllis, lemn dulce, radacina de stanjenel si cirese, iar notele de baza sunt boabe de tonka, vanilie, vetiver, mosc alb si pralina.

Citește și:

Moschino – I Love Love (2004) este un parfum proaspat-acrisor si tineresc din grupa Floral Lemnos. Se remarca prin note de portocala, grapefruit, struguri rosii si lamaie, dar si scortisoara, mosc, cedru si note lemnoase.

Dolce&Gabbana – Light Blue (2001) este un parfum proaspat din grupa Floral Lemnos, care ne duce cu gandul la zilele de vara petrecute la malul marii. Notele de varf sunt mar, clopotei si lamaie, notele de mijloc - trandafir alb, bambus si iasomie, iar notele de baza raman chilimbar, mosc si cedru.

Parfumuri dulci

Lolita Lempicka (100 ml): 132 lei; Moschino (100 ml): 137,99 lei

Dolce&Gabbana (50 ml): 159,99 lei

BVLGARI, Paco Rabanne, Jimmy Choo

BVLGARI – Jasmine Noir (2008) este un parfum dulce din categoria Floral Lemnos, conceput pentru femeile mature si elegante. Notele de varf sunt gardenie si tonurile verzi, notele de mijloc - migdale si iasomie, iar notele de baza sunt boabe de tonka, lemn dulce, ambra, paciuli si mosc.

Citește și:

Paco Rabanne – Lady Million (2010) este un parfum dulce din categoria Floral Lemnos. Notele de varf sunt neroli, lamaie si zmeura, notele de mijloc - iasomie, floare de portocal si gardenie, iar notele de baza sunt paciuli, miere alba si ambra.

Parfumuri puternice

Bvlgari (100 ml): 228,99 lei; Paco Rabanne (50 ml): 205 lei; Jimmy Choo (100 ml): 180 lei

Jimmy Choo for Women (2011) este un parfum dulce, cald-condimentat din categoria Chypre Fructat, pentru femeile elegante si active. Notele de varf sunt mandarina, para si tonurile verzi, nota de mijloc este orhideea, iar notele de baza sunt caramela si paciuli.

Sursa Foto Front Page: Titov Dmitry/Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.