Setari Cookie-uri

COLECTIA NEW WAVE: by CND

Culori retro si stil futurist pentru manichiura primaverii 2017

comunicat de presa

Odata cu primele raze de soare primavaratic, am lansat, intr-o atmosfera cu totul deosebita (noul salon Beauty District Victoriei 155) cea mai noua Colectie CND S/S 2017: NEW WAVE!

cnd

O colectie plina de energie si dinamism, disponibila atat in varianta SHELLAC cat si in varianta VINYLUX, care fera un design modern ce capteaza spiritul retro futurist ce marcheaza era digitala a prezentului.

Primavara aceasta este momentul perfect pentru a ne schimba garderoba si a indrazni sa purtam noi trenduri! CND reinventeaza stilul retro chic, folosind accente urban chic, care te vor scoate din anonimat. Fie ca urmeaza sa mergi la o intalnire de afaceri sau doar intr-un bar pentru o bautura cu amicii, lasa-te inspirata de romantismul acestei colectii, cool dar extrem de feminina! In acest sezon, tot ce este vechi, devine nou si actual!

Citește și:

Cu aceasta ocazie invitatele speciale, jurnalisti de beauty si bloggeri in domeniu, au reusit sa evadeze pentru cateva zeci de minute din cotidian si s-au bucurat de o manichiura in culorile colectiei New Wave by CND, admirand totodata noul salon Beauty District Victoriei, unde pasiunea pentru frumos se regaseste in fiecare obiect expus.

Catalina Stoica, managerul salonului ne-a decalarat ca “ spatiul este un mediu de exprimare si incercam sa aducem un nou suflu in modul in care este gandit un salon de frumusete, un spatiu social, de informare, de expertiza si interactiune. Te poti conecta la iPad-uri sau poti rasfoi un album de arta savurand un ceai sau o cafea. Muzica, lumina, culorile toate contribuie la starea noastra de creativitate si de aceea personalizam cat mai mult din tot ceea ce folosim. Numitorul comun este acea stare de familiaritate, de siguranta si relaxare pe care ne dorim sa o imprimam saloanelor noastre”

Citește și:

colectia cnd

Despre culorile ce fac parte din colectie New Wave by CND

Video Violet

Da viata manichiurii tale cu aceasta culoare vibranta! Sofisticata, inedita si extravaganta, aceasta nuanta este perfecta pentru orice ocazie, se potriveste la orice tinuta si forma a unghiei.

Pink Leggings

Pentru manichiuri pline de creativitate si fantezie, Pink Leggings este alegerea ideala. Adauga acest roz fuchsia la colectia ta pentru a te asigura ca poti crea manichiuri statement care se potrivesc perfect evenimentelor speciale din viata ta.

Blue Eyeshadow

Creeaza manichiuri fabuloase si indraznete cu Blue Eyeshadow, nuanta disponibila atat in varianta SHELLAC cat si VINYLUX. Acest albastru regal confera o stralucire intensa iar culoarea vibranta ofera un look pe care nu il vei uita usor.

Jelly Bracelet

Rasfat maxim cu aceasta nuanta acaparanta si revitalizanta care va transforma instant manichiura. Perfecta pentru lunile calde de vara, aceasta nuanta are particule fine pentru extra stralucire si este disponibila si in varianta VINYLUX

Citește și:

Banana Clips

O nuanta extrem de intensa, care cu siguranta va intoarce capete, valabila atat in varianta SHELLAC cat si in varianta VINYLUX, Banana Clips este ideala pentru celecare isi doresc sa impresioneze.

Ecstasy

O nuanta ca o zi proaspata de vara care iti taie rasuflarea! Particulele fine ofera extra stralucire si adauga manichiurii tale o eleganta aparte, ideala pentru ocaziile speciale.

Multimim Cathias Edeline pentru minunatele accesorii pe care le-ati putut admira cu ocazia evenimentului.

Petru mai multe detalii puteti accesa link-ul https://en.cathiasedeline.com/

Toate produsele Shellac cat Vinylux, sunt 7 Free (nu contin toluen, camfor, formadelhida, phthalates (DBP), rasini formadelhide, xylene si metiletilketone(MEK)

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.