Setari Cookie-uri

3 pasi prin care poti scapa de acnee si cicatrici post-acneice

Pentru efecte maxime si rezultate de durata.

acnee
Foto interior si prima pagina: Pressmaster, Shutterstock

Acneea este o afectiune a pielii care ascunde numeroase cauze externe, dar mai ales interne. Dupa un consult de specialitae, medicul dermatolog stabileste o schema de tratament in functie de nevoile pacientului. Se poate recurge la un singur tratament sau la proceduri combinate, pentru efecte maxime si rezultate de durata.

3 metode eficiente pentru a scapa de acnee

Pasul 1: Curatarea tenului cu un tratament de hidrodermoabraziune

Pentru refacerea tesutului cutanat se poate recurge la un tratament de hidrodermoabraziune, care actioneaza in cinci pasi. HydraFacial combina intr-o singura procedura curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti. “Cu ajutorul acestui tratament se elimina liniile fine, ridurile, porii mariti si congestionti, se trateaza tenul acneic, hiperpigmentatia si petele de varsta”, afirma Alexandra Zota, medic dermatolog in cadrul clinicii Dasdem.

Citește și:

Pasul 2: Eliminarea imperfectiunilor cu ajutorul peelingului

Peelingul vine in completarea primului pas, deoarece este o solutie buna de exfoliere pentru fata, gat si decolteu, imbunatatind pielea prin eliminarea straturilor superficiale. Time Peel de la Filorga elimina ridurile, reda fermitatea si prospetimea pielii si este recomandat pentru un ten normal. Se recomanda 4 sedinte de peeling, spatiate la interval de cate 2 saptamani.

Pasul 3: Tratament de tintire pe baza de oxigen hiperbaric si acid hialuronic

Pentru diminuarea acneei si distrugerea bacteriilor care afecteaza tesuturile pielii se recomanda folosirea unui tratament de tintire, Intraceuticals Clarity, care datorita ingredientelor active pe care le contine, calmeaza si catifeleaza textura pielii, fara a usca tenul. Substantele active din compozitia serumului mentin echilibrul optim pentru a preveni viitoarele eruptii, diminueaza porii mariti, blocati sau congestionati, hidrateaza si reimprospateaza pielea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.