Setari Cookie-uri

NIVEA continua lupta anti-rid si duce povestea coenzimei Q10 mai departe

Zambeste, traieste, experimenteaza. Momentul tau este acum!

comunicat de presa

nivea Fiecare varsta are frumusetea ei si este o noua oportunitate sa-ti urmezi visurile. Cu toate acestea, de multe ori dam “vina” pe varsta pentru ambitiile pe care le amanam, pentru ca ne simtim inca prea tinere, sau pentru visuri la care am renuntat, pentru ca timpul lor a trecut. Cea mai frumoasa varsta este cea pe care o traiesti din plin, iar cel mai bun moment pentru a-ti urma visurile este ACUM, spune NIVEA in cea mai recenta campanie, “Momentul meu este acum!”, un mesaj de incurajare a tuturor femeilor din Romania sa profite din plin de fiecare varsta.

Actiunea este sustinuta de studiile de cercetare de peste 25 ani in lupta anti-rid, timp in care a luat nastere cea mai importanta inovatie NIVEA in domeniu: coenzima Q10. Aceasta este un ingredient activ ce se regaseste in mod natural in piele, apartinand unui grup de antioxidanti care lupta eficient impotriva radicalilor liberi. Odata cu varsta, nivelul coenzimei scade, lasand pielea fara energia necesara pentru a se regenera. In timp, apar ridurile si alte semne ale imbatranirii, lucru care iti pot afecta starea de bine. Tocmai de aceea, cercetatorii NIVEA au fost primii care au introdus aceasta coenzima, similara unei vitamine, in formula unei creme si astfel a rezultat gama de ingrijire NIVEA Q10 plus anti-rid.

Citește și:

nivea Specialistii NIVEA recomanda folosirea acesteia incepand de la 25 de ani, atunci cand capacitatea pielii de a produce coenzima Q10 incepe sa scada. Pentru a avea rezultate vizibile in timp, este necesara o rutina de ingrijire corecta, potrivita varstei si tipului de ten, ce include perle cu Q10, crema de zi, crema de noapte si crema de ochi.

Perlele anti-rid NIVEA Q10 Plus ofera ingrijire anti-rid pentru un ten neted, intinerit, fiind imbogatit cu coenzima Q10 proprie pielii si acid hialuronic.

Crema de zi NIVEA Q10 Plus protejeaza tenul pe durata intregii zile, estompeaza ridurile si previne aparitia unora noi.

Crema de noapte NIVEA Q10 Plus contribuie la regenererarea celulara a tenului pe timpul noptii, atunci cand pielea este mai receptiva la ingredientele hidratante, reduce si previne aparitia ridurilor.

Crema de ochi NIVEA Q10 Plus ajuta pielea delicata din jurul ochilor, care este predispusa la formarea ridurilor si are nevoie de o formula speciala, care sa o alimenteze cu ingrediente valoroase intr-o concentratie mare.

Citește și:

Momentul meu este acum!” reprezinta un mesaj de incredere adresat femeilor care iubesc viata, fac tot ce isi propun, indiferent de varsta pe care o au, isi iubesc pielea, isi accepta varsta si se bucura de orice moment care le apare in cale.

NIVEA doreste sa evidentieze beneficiile coenzimei Q10, demonstrate clinic, prin vocile unor femei curajoase, energice, care inspira prin faptul ca isi traiesc din plin fiecare varsta si carora increderea in sine le da curaj sa accepte provocari noi.

Una din aceste voci esti tu! Arata asa cum te simti. Acum este momentul tau, in care trebuie sa faci ce iti doresti cu adevarat, ce te implineste si ce te face sa te simti tanara. Nu uita ca tineretea vine din tine si este o stare de spirit. Si cel mai important lucru este sa iti mentii tineretea prin lucruri care iti vin natural, care sunt in armonie cu corpul tau. Secretul este coenzima Q10, care are grija ca pielea ta sa se simta la fel de bine precum te simti tu.

Citește și:

Tips & tricks pentru a te bucura din plin de fiecare varsta:

  • Alimentatia si un stil de viata sanatos sunt extrem de importante pentru un ten sanatos. Coenzima Q10 se gaseste si in alimente: nuci, legume, carne sau peste.Bucura-te de prezent si concentreaza-te pe lucrurile care sunt cu adevarat importante pentru tine, iar tenul tau va fi mai sanatos si mai fericit.
  • Esti frumoasa, iar acest lucru vine din interior. Gaseste o activitate care iti stimuleaza creativitatea si cu siguranta vei arata la fel de tanara precum te simti!
  • Sportul este un element important in mentinerea sanatatii si a tineretii.
  • Foloseste un recipient de apa doar al tau, care sa iti incapa in geanta, pentru a te hidrata mai des si pentru a fi energica pe tot parcursul zilei.
  • Obisnuieste-ti corpul sa stie cand este momentul sa te odihnesti mai ales ca primele semne ale oboselii se reflecta pe tenul tau. Acest lucru presupune si renuntarea la utilizarea telefoanelor sau a tabletelor cu mult timp inainte de a dormi.
  • Nu uita sa te demachiezi si sa iti hidratezi tenul in fiecare zi. Iti recomandam un ritual de curatare in fiecare dimineata, dar si la finalul zilei.

Pret maxim recomandat:

Citește și:

Pret NIVEA Q10 Plus Crema Anti-rid de noapte: 42 lei, 50 ml

Pret NIVEA Q10 Plus Crema Anti-rid de zi: 42 lei, 50 ml

Pret NIVEA Q10 Plus Crema Anti-rid de ochi: 40 lei, 15 ml

Pret NIVEA Q10 Plus Replenishing Pearls Anti-rid: 51 lei, 40 ml

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.