Setari Cookie-uri

Povestea Trendurilor Primavara - Vara MAC

Cele patru directii cheie propuse de MAC au in comun faptul ca nimic nu arata fortat sau artificial.

comunicat de presa

MAC In timp ce machiajul artistic poate crea senzatia de artifcialitate, trendurile actuale se centreaza pe idea de naturalete, iar frumusetea este accentuata in mod natural, fara un machiaj care arata precum o masca. Colectiile primavara - vara 2017 au fost create pornind de la nevoile si dorintele femeilor de a arata cat mai natural si propun machiaje pe care femeile isi doresc sa le poarte in orice moment al zilei, indiferent de ocazie.

Prin textura si culoare, acest sezon se centreaza pe autenticitate, originalitate si incredere. Cele patru directii cheie propuse au in comun faptul ca nimic nu arata fortat sau artificial. Amprenta make-up artistului este vizibila mai mult prin intermediul efectelor create si nu prin timpul de realizare care nu dureaza mai multe de cinci minute. Vedeta sezonului este gloss-ul, un element cheie ce ofera viata makeup-ului.

Citește și:

Cele 3 motive pentru care femeia moderna inclina spre un make-up natural

Hainele cu modele extrem de complicate si incarcate (modalitatea prin care designerii aleg sa se diferentieze) pur si simplu nu pot fi asortate cu un tip de make-up strident. Atunci cand hainele au o voce atat de puternica cum o au in acest sezon, make-up-ul trebuie sa fie mai discret. In al doilea rand, make-up-ul nu mai este un artificiu corector. Noul aspect al frumusetii are un caracter neasteptat. In sfarsit, realitatea devine tot mai dezirabila atunci cand vezi ca totul in jurul tau este artificial. Autenticitatea este un raspuns la perfectionismul prezent in social media. Asadar, idealismul studiat si aspectul incarcat ies din discutie, insa nu si gesturile, individualitatea, imponderabilitatea, naturaletea si experimentul. Astfel, atractia libertatii, o infrumusetare libera, amprente si taieturi ale culorilor expresioniste ofera un moment inspirational abstract in arta makeup-ului pentru sezonul primavara-vara 2017. Cuvintele cheie care definesc acest trend sunt: energetic, gestural si mereu neconventional.

Citește și:

trenduri machiaj

TRENDUL REAL

Unul din trendurile globale in machiaj este cel aparent nonsalant si variaza de la machiajul minimalist pana la un machiaj mai puternic, dar care este fidel trasaturilor celei care il poarta. O caracteristica importanta a acestui tip de machiaj este sa lase impresia ca nu este finisat si ca nu este facut de un profesionist

Directia este trasatura de baza la machiajul real: maroul nucii braziliene sau reziduuri de negru in jurul ochilor, rujul care nu este aplicat perfect, tenul curat si neincarcat. Este tipul de machiaj care respira datorita texturilor maleabile, cremoase ce raman fidele trasaturilor naturale. Adevarata frumusete este despre stil, nu perfectiune fizica.

TRENDUL FREE

Dinamica si vibranta, culoarea are o forma de exprimare libera in sezonul primavara-vara 2017. Machiajul individual, cel care iti exprima personalitatea, este miscarea cea mai puternica in tendintele de machiaj ale sezonului. Ignora toate regulile de proportii, de plasare, sparge conventiile si incurajeaza exprimarea individuala. Machiajul liber este despre precizie si joaca in acelasi timp. Accentele de culoare dau energie fetei.

Citește și:

TRENDUL WET

Arta de a mima luminozitatea tenului este o preocupare constanta in randul make-up artistilor. Motivul este unul simplu: in stralucire se regaseste o simplitate moderna. Sezonul acesta make-up artistii sunt captivati de lumina ca fiind o textura. Gloss-urile, uleiurile si iluminatoarele arata autentic, ca si cum vin din interiorul pielii, in contrast cu pudrele care au tendinta sa afiseze un look final vizibil machiat.

Acest trend vine ca un raspuns si ca o completare a directiei din industria modei inspre promovarea calitatilor individuale. Uniformizarea este lasata in urma, moderna fiind tocmai anti-perfectiunea. De aceea, este recomandat ca machiajul sa fie aplicat cu degetele, sa fie masat pe ten pentru un look cat mai natural, astfel incat sa puna in evidenta trasaturile. Simtiti-va libera sa va jucati cu texturi diferite!

Citește și:

TRENDUL WARM

Acest trend reprezinta feminitatea suprema. Inspirati de latura luminoasa a naturii, make-up artistii recomanda o paleta de culori naturale in nuante calde si luminoase pentru a fi cat mai apropiate de culoare pielii. Ceea ce defineste acest tip de machiaj este transparenta si stralucirea discreta pe care o are tenul natural. In plus, machiajul prinde viata cu notele de final date de gloss-ul care defineste machiajul. De la o nuanta discreta de roz in obraji, pana la o piele bronzata cu accente in nuantele piersicii pentru pleoape si buze, acest machiaj evidentiaza frumusetea naturala.

Nuantele de portocaliu-piersica, roz si bronz prind viata atunci cand sunt aplicate intr-un strat usor, transparent. Scopul acestui trend este acela de a-i o oferi machiajului un plus de frumusete, nu o transformare.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.