Setari Cookie-uri

Descopera solutia anti-aging pentru cei nerabdatori: Clinique Fresh Pressed Booster Zilnic cu Vitamina C Pura 10%

Noul Clinique Fresh Pressed Booster Zilnic cu Vitamina C Pura 10% exploateaza puterea deplina anti-imbatranire.

comunicat de presa

clinique
Wow! Solutia anti-aging pentru cei nerabdatori! O doza de Vitamina C proaspata la o simpla apasare a unui buton! Noul Clinique Fresh Pressed Booster Zilnic cu Vitamina C Pura 10% exploateaza puterea deplina anti-imbatranire, intensificand concentratia Vitaminei C la cel mai ridicat nivel pentru a ilumina, netezi si intineri pielea. Rezultate remarcabile chiar de la prima aplicare, pielea devine vizibil mai intinerita dupa primele 7 zile de utilizare.

Acest produs revolutionar accentueaza efectul cremei tale hidratante actionand asupra tuturor semnelor vizibile de imbatranire ale pielii. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul pentru a elibera Vitamina C pura, agita pentru ca aceasta sa se amestece cu emulsia si booster-ul este gata sa ofere beneficiile de rejuvenare.

Recomandata ca doza zilnica de vitamine pentru ten, trebuie sa amesteci doar 2 picaturi din acest booster cu crema ta hidratanta Clinique preferata pentru un efect instantaneu de iluminare. In plus, in doar 7 zile rezultatele vizibile vor fi remarcate: ten mai luminos, mai stralucitor si retexturizat.

Citește și:

Intinerire de la prima aplicare: pielea este cu 36% mai stralucitoare, iar tenul este mai neted, catifelat si ferm in doar o saptamana de la utilizarea zilnica.

Pielea este complet refacuta in 4 saptamani: petele sunt reduse cu pana la 21%, iar liniile fine si ridurile sunt reduse in proportie de pana la 32%.

Reintinerire in doar 12 saptamani: petele sunt reduse in mod vizibil cu pana la 32%, liniile fine si ridurile se reduc cu pana la 43%, iar pielea este vizibil mai ferma cu pana la 41%.

Prospetimea inseamna putere! Si pentru ca Vitamina C Pura se oxideaza atunci cand este expusa oxigenului, aceasta actioneaza cel mai eficient atunci cand este proaspata. Pentru eficienta maxima si rezultate optime, pudra de vitamina C cu concentratie 10% este izolata intr-un compartiment separat in interiorul flaconului si este eliberata in emulsie, doar in momentul in care apesi pe buton. Practic, emulsia ajuta la activarea pudrei de Vitamina C pura 10% si ii echilibreaza PH-ul astfel incat sa fie usor absorbita de catre piele.

Citește și:

Astfel, flacoanele inovatoare protejeaza formula, oferind in fiecare doza de booster cea mai pura si proaspata forma a vitaminei C. Prin activarea Vitaminei C chiar inainte de prima aplicare, se garanteaza efectele acestui booster pentru 7 zile, timp in care el este considerat a fi activ la capacitate maxima, Vitamina C mentinandu-si potetialul ridicat.

POTENTEAZA EFECTUL CREMEI TALE HIDRATANTE DE DOUA ORI PE ZI!

Cum se foloseste Booster-ul Fresh Pressed:

  • Nu indeparta capacul recipientului. Indeparteaza, insa, folia protectoare.
  • Apasa cu putere butonul interior, de doua ori, pentru a elibera pudra de Vitamina C in emulsia calmanta.
  • Agitati bine 15 secunde inainte de fiecare utilizare.
  • Indeparteaza capacul.
  • Amesteca doua picaturi cu crema ta hidratanta dimineata si seara, pentru o rutina zilnica.

Ingrediente si tehnologie:

Citește și:
  • Vitamina C (Acid Ascorbic) ajuta pielea sa-si recapete instant luminozitatea, stralucirea si aspectul tanar.
  • Melasa din emulsia calmanta ajuta la asigurarea unui nivel de stralucire optim prin eliminarea petelor de pe suprafata pielii. Practic petele sunt sparte in particule microscopice care sunt apoi difuzate de-a lungul tenului.
  • Extractele de radacina de dud, de planta de Scutellaria si de grapefruit actioneaza precum un cocktail care ajuta pielea sa se apere de factorii oxidativi si de schimbarea texturii.
  • Acidul Salicilic favorizeaza reinnoirea celulara, actionand ca un exfoliant pentru a indeparta stratul de celule moarte si excesul de sebum.
  • Zaharoza, betaina, extractul de alge si cafeina au efect anti-iritant si ajuta la calmarea pielii.

Permite-i cremei tale hidratante sa faca mai mult decat te astepti!

Citește și:

Multumita noului Clinique Fresh Pressed™ Booster Zilnic cu Vitamina C 10% Pura, crema ta hidratanta iti va oferi si mai multe beneficii!

Pret recomandat: Fresh Pressed Vitamin C booster 34ml – 369 RON (TVA inclus) Produsul este disponibil in toate magazinele de profil.

Produsul este testat pentru a nu produce alergii. 100% fara parfum

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.