Setari Cookie-uri

Noua gama Baby Dove: Ingrijire completa pentru pielea delicata a bebelusilor

Cu o expertiza de peste 60 de ani in ingrijirea si hidratarea pielii, Dove lanseaza in premiera Baby Dove.

comunicat de presa

baby dove Dove este primul brand care a redefinit feminitatea si a dat valoare frumusetii naturale, incurajand femeile sa-si aprecieze frumusetea la adevarata valoare. Cu o expertiza de peste 60 de ani in ingrijirea si hidratarea pielii, Dove lanseaza in premiera Baby Dove dorind sa inspire mamele sa isi urmeze intuitia si sa isi ingrijeasca bebelusul asa cum isi doresc, fiind alaturi de ele la fiecare pas cu o gama completa de produse dedicate ingrijirii pielii bebelusilor.

Recomandata de Societatea Romana de Pediatrie si de Societatea Romana de Dermatologie, gama Baby Dove este disponibila in doua variante special create pentru curatarea delicata si hidratarea pielii bebelusului: Baby Dove Rich Moisture – gama dedicata pielii normale si uscate – si Baby Dove Sensitive Moisture – gama fara parfum dedicata ingrijirii pielii sensibile.

Citește și:

Baby Dove crede ca nu exista mame perfecte. Exista doar mame.

A fi mama este o perioada minunata, cu emotii frumoase, dar si incertitudini. Baby Dove isi doreste sa inspire mamicile sa aiba incredere in alegerile lor, dincolo de presiunea de a fi o mama perfecta si sa isi ingrijeasca bebelusul asa cum isi doresc.

Baby Dove este diferit

Stiai ca pielea bebelusului se deshidrateaza de pana la cinci ori mai repede decat pielea unui adult?

De aceea, gama Baby Dove a fost special creata pentru pielea delicata a bebelusilor, avand la baza experienta si intreaga dedicare a brandului Dove pentru hidratarea si ingrijirea pielii.

Cu agenti de curatare ultra delicati si ¼ crema hidratanta, produsele Baby Dove nu doar curata delicat, dar si ingrijesc pielea bebelusului prin completarea lipidelor care se pierd in mod normal in timpul baitei. Astfel, produsele Baby Dove ofera ingrijire activa pentru a mentine in conditii optime bariera naturala de protectie a pielii bebelusului chiar din primele zile.

Citește și:

baby dove
Gama Baby Dove Rich Moisture

Special creata pentru bebelusii cu pielea normala si uscata, gama include sapun-crema, lotiune de spalare pentru par si corp, lotiune de corp, sampon, crema de protectie impotriva iritatiei de scutec, servetele umede cu un parfum delicat special creat pentru pielea sensibila a bebelusului. Produsele Baby Dove Rich Moisture mentin nivelul optim de hidratare a pielii bebelusului.

Gama Baby Dove Sensitive Moisture

Gama Baby Dove Sensitive Moisture, fara parfum, este special creata pentru a avea grija de pielea sensibila a bebelusilor. Gama include lotiune de spalare pentru par si piele sensibila, lotiune emolienta hipoalergenica, servetele umede ce curata delicat si eficient pielea sensibila a bebelusului.

Noile produse Baby Dove sunt hipoalergenice, cu pH neutru si cu formule fara lacrimi (lotiunile de spalare, samponul), fiind potrivite pentru nou-nascuti.

Citește și:

Baby Dove ofera mai mult decat produse de o calitate superioara dedicate ingrijirii optime a pielii bebelusilor. Baby Dove isi doreste sa inspire mamicile sa aiba incredere in alegerile lor, sa isi urmeze intuitia si sa isi ingrijeasca bebelusul asa cum isi doresc. Pentru ca nu exista mame perfecte. Exista doar mame.

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.