Setari Cookie-uri

Coafura de vara in tendinte - cum porti parul in fiecare zi, pentru un stil la moda

Cum porti parul in fiecare zi in acest sezon? Il coafezi si il fixezi? Ii dai un aspect umed, glossy? Il lasi natural? Il strangi in coada la ceafa sau intr-un coc in varful capului? Il impletesti? Il faci bucle? Il tunzi cu breton? Il tunzi scurt?

La toate aceste intrebari, ba si mai mult, iti raspund astazi. Pentru ca astazi am ales sa iti povestesc despre cateva modele de hair-style in trendurile pentru primavara/vara 2017, asa cum s-au vazut in show-urile de moda de la Paris, Milano, New York si Londra.

Ca sa iti raspund “pe scurt” la cum porti parul in fiecare zi in primavara si in vara aceasta, iti voi spune ca exista doua directii: una pentru “profesioniste”, ce isi asaza fiece bucla, fiecare onduleu, ce au bretonul mereu bine tuns; si o alta pentru “spiritele libere” ce aleg un spray fixativ si isi domolesc firele de par cu mainile. Deci, oricum ai fi, e bine!

Iata cum porti parul in fiecare zi conform trendurilor acestui sezon, cum obtii aceste coafuri la tine acasa si de ce ai nevoie:


Cand vine vorba despre culorile de vopsea ale verii, te anuntam ca se poarta blondul cenusiu, castaniul, roscatul curajos, suvitele sau tot parul pastelat, tehnica balayage (un ombre mai natural, in care radacinile sunt lasate asa cum sunt si sunt vopsite doar varfurile.).

Citește și:

Vopsea de par

Mai multe detalii


De la nunate, trecem la forme. Va fi vara in care vor exista multe sugestii de cum porti parul in fiecare zi, in coif, in varful capului. Acest fel de coc, cu tenta retro este foarte chic. Inspira-te de la Anna Sui sau Gucci sa vezi cum arata, inarmeaza-te cu rabdare, sa iti iasa, alege o ceara naturala de fixat parul si ai grija sa ai la indemana cateva agrafe.

Ceara naturala

Mai multe detalii


Stii bine intrebarea de la coafor: “Cum porti cararea?”. Ei bine, cum porti parul in fiecare zi, tine si de cum alegi sa iti face carare. Se poarta atat cararea oe mijloc, cat si cea intr-o parte. Ai nevoie de un pieptene bun, produse de styling care sa iti fixeze firele rebele ce s-au obisnuit altfel si de o placa de indreptat sau de un ondulator, in functie de preferinte. Se poarta si parul drept si acela in bucle lejere.

Placa de indreptat parul

Mai multe detalii

Citește și:

Am vorbit despre cum porti parul in fiecare zi, in mod natural. Dar daca esti o adevarata fashionista, poate vrei sa stii ca se poarta si aspectul umed al parului. Inspira-te de la Givenchy daca vrei coafuri bine aranjate, de la Altuzarra daca alegi o podoaba capilara naturala, lejera, ca si cum acum ai iesit din mare si de la Balmain daca optezi pentru look-ul “am iesirt de la dus dar m-am pieptanat putin”.

Gel de par

Mai multe detalii


In ceea ce priveste cozile, cocurile si impletiturile, numitorul comun pentru cum porti parul in fiecare zi este: la baza cefei. Atat coada pony-tail, cat si cocul rotit sau impletiturile “se intmapla” la ceafa, la baza gatului. Alege-ti agrafe, elastice de par si clame ce te ajuta si mai ales, alege-ti o oglinda buna, mare pe care s-o folosesti cand iyi faci spic.

Agrafa de par

Mai multe detalii


Pe post de recapitulare: Se poarta parul drept, umed, sau ultra-ondulat, ba poate cret, Afro style. Se poarta bretonul – drept, cu scari, foarte scurt sau chiar cret ori tapat.

Citește și:

Se poarta cocurile sus de tot. Se poarta cozile si impletiturile la spate, neaparat. Se poarta cararea unde vrei tu. Se poarta nuante pentru toata lumea. Se poarta onduleurile lejere dar si cele “salbatice” cu suvitele tapate.

Se poarta natural dar si “arhitectural”. Se poarta parul asa cum iti place si iti sta bine! Ai de unde alege!

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.