Setari Cookie-uri

Un singur tratament, o marime mai putin

Clatuu, aparatul minune ce remodeleaza corpul.

comunicat de presa

clatuu
Singura procedura non-chirurgicala care elimina definitiv grasimea din zonele cu probleme: de pe abdomen, talie, coapse, spate, brate, chiar si din zona de deasupra genunchilor.

S-a dus frigul cu hainele groase si acum avem probleme cu siluetele "pompoase",insa Beauty Concept Boutique vine in ajutorul vostru cu cel mai performant aparat-Clatuu ,aparatul minune ce remodeleaza corpul, iar procedura nu este deloc dureroasa si nu necesita timp de recuperare.

Aparatul, este unic in Romania si are doua tipuri de aplicatoare, cel plat este pentru stratul adipos redus si cel cu manipol curbat este pentru tesutul adipos dezvoltat, care se regaseste pe abdomen, spate sau solduri.

clatuu
Sistemul controlat de racire al Clatuu are rezultate pe termen lung, imbunatatind fermitatea pielii si textura sa, remodeland corpul si reducand depozitele de grasime.

Citește și:

Efectul este vizibil la 3 saptamani de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instaleaza la 12 saptamani de la realizarea procedurii.

Tratamentul reduce tesutul adipos prin inghetare la -9°C si ajuta sistemul lipidic al organismului sa elimine in mod natural grasimea.

clatuu
Odata distruse prin cryo terapie, adipocitele nu se mai regenereaza, mentinandu-se in timp rezultatul obtinut.

Pentru mai multe detalii despre acest tratament in voga, accesati site-ul: http://beautyboutiqconcept.ro/

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.