Setari Cookie-uri

Incearca Hairmilk, primul sampon NIVEA cu proteine din lapte

Ritualul de ingrijire al Cleopatrei a fost reinventat pentru parul tau! NIVEA Hairmilk ingrijeste parul in functie de grosimea firului si il regenereaza, fara sa il incarce

comunicat de presa

nivea hairmilk

Cleopatra a fost una dintre cele mai frumoase femei din lume, fiind renumita pentru ritualul de ingrijire bazat pe ingrediente extrase din produsele naturii. Tineretea ei si eleganta naturala au cucerit multi regi la vremea respectiva, in timp ce femeile incercau sa ii afle secretele de ingrijire ascunse atat de bine. Astazi se stie ca regina egipteana facea bai in lapte pentru a-si mentine supletea pielii si sanatatea parului, doua dintre secretele frumusetii sale de necontestat.

Inspirandu-se din ritualul de ingrijire al Cleopatrei, NIVEA lanseaza noul Hairmilk, primul sampon NIVEA cu proteine naturale din lapte, destinat persoanelor cu parul uscat si deteriorat. Fiind un ingredient natural, laptele contine grasimi minerale, vitamine si proteine care sunt benefice parului, reusind sa il hidrateze intens, sa-i ofere sanatatea si frumusetea dorita.

Citește și:

Prima gama care ingrijeste in functie de structura firului de par

Atat sampoanele, cat si balsamurile NIVEA Hairmilk imbina doua beneficii pentru parul uscat si deteriorat care, de obicei, nu sunt compatibile: regenereaza firul de par de la interior la exterior fara sa il incarce. Acest lucru este posibil datorita unei noi inovatii NIVEA: produsele Hairmilk sunt concepute pentru a oferi ingrijire personalizata, in functie de grosimea firului de par - subtire, normal sau gros.

nivea hairmilk

Intr-adevar, structura firului de par difera de la o persoana la alta, iar nevoile de ingrijire variaza la randul lor. Spre exemplu, parul subtire are nevoie de produse care ii confera volum, fara sa il incarce. Chiar daca este mai putin pretentios, parul normal trebuie ingrijit cu produse destinate acestuia si tehnicile de coafare potrivite, tocmai pentru a-i mentine supletea si sanatatea. In opinia specialistilor, parul cu fir gros este cel mai greu de intretinut, uscat si aranjat, fiind deseori aspru si greoi, iar produsele de ingrijire trebuie sa ii redea supletea.

Citește și:

Colectia Hairmilk este disponibila incepand cu luna martie in toate lanturile de magazine din Bucuresti si tara. Te invitam sa fii cu ochii pe site-ul NIVEA unde vei descoperi o serie de surprize si noutati placute.

Incearca si tu noul NIVEA Hairmilk potrivit tipului tau de par si rasfata-te precum Cleopatra!

Pret maxim recomandat sampon NIVEA Hairmilk (fir subtire/normal/gros): 13.76 Lei, 250 ml

Pret maxim recomandat balsam NIVEA Hairmilk (fir par subtire/normal/gros): 13.76 Lei, 200 ml

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.