Setari Cookie-uri

Indreptarea parului cu keratina: efecte si beneficii

Indreptarea parului cu keratina este o solutie ideala pentru tine daca ai parul cret, foarte rebel, uscat sau deteriorat.

comunicat de presa

Tratamentul cu keratina pentru indreptarea parului este o terapie ideala daaca tanjesti dupa un par drept, stralucitor si care sa-si mentina supletea cat mai mult timp.

Tot ce trebuie sa stii despre tratamentul cu keratina

Tratamentul cu keratina este potrivit pentru orice tip de par, cu atat mai mult cu cat, keratina este o proteina care face parte in mod natural din structura parului, conferindu-i stralucire si rezistenta. Atunci cand parul este tern, se rupe usor si pare sa nu mai aiba un aspect sanatos este un indiciu clar ca duce lipsa de keratina.

Ce presupune mai exact tratamentul cu keratina? Acesta umple “golurile” din firul de par, il intareste si il ajuta pentru a nu se mai electriza, pentru a nu se mai incalci si pentru a nu se mai rupe atat de usor. In esenta, tratamentul, reconstruieste zonele afectate, hraneste parul, imbunatatindu-i conditia, iar in timp efectele vor fi mai mult decat evidente, firul devenind mai gros, mai elastic si mai sanatos.

Citește și:

Indreptarea parului cu keratina este o solutie ideala pentru tine daca ai parul cret, foarte rebel, uscat sau deteriorat. Mai mult decat atat, acesta va deveni in timp rezistent la umiditate si la conditiile meteo nefavorabile, astfel ca nu va mai trebui sa-ti faci griji ca parul nu va arata asa cum iti doresti.

Cum functioneaza?

Este o procedura destul de simpla. Parul este spalat, rasfatat cu putin balsam, uscat, o substanta care contine keratina va fi aplicata pe par si apoi va fi indreptat cu placa. Durata tratamentului este de 2-3 ore in functie de lungimea si grosimea parului. Chiar daca tratamentul cu keratina dureaza cateva ore, rezultatul se va mentine aproximativ trei luni, depinzand de textura firului de par, de cat de bine este ingrijit sau cat este de cret in mod natural.

Imediat dupa aplicarea tratamentului incearca sa-l feresti de umiditate, sa nu il prinzi in coada sau coc si sa nu il speli timp de 3 zile pentru a nu produce efecte adverse si a lasa keratina sa-si faca efectul cat mai bine. Dupa aceste trei zile nu este necesar sa folosesti ulei, spray sau gel pentru a-ti pastra parul drept deoarece, va putea fi coafat destul de usor, iar parul va avea un aspect cat mai natural.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.