Setari Cookie-uri

Amway rescrie alfabetul in beauty cu noua crema Artistry Ideal Radiance Illuminating CC Cream

Colectia de produse iluminatoare Artistry Ideal Radiance se extinde pentru a include categoria de cosmetice cu cel mai mare ritm de crestere.

comunicat de presa

amway Femeile moderne din intreaga lume isi doresc produse de infrumusetare multifunctionale, cu o performanta ridicata. Artistry Ideal Radiance™ Collection de la Amway face fata acestei cereri la fel de usor ca A-B-C - sau CC, pentru a fi exacti.

Artistry Ideal Radiance™ Illuminating CC Cream ofera o iluminare controlata, combinata cu proprietatile de infrumusetare a pielii, oferite de fondul de ten. Folosita impreuna cu produsele de ingrijire Artistry Ideal Radiance™, formula noii creme iluminatoare CC estompeaza aspectul zonelor cu o nuanta neuniforma, liniile fine si alte imperfectiuni, oferind o acoperire diafana spre medie.

Pentru a va proteja tenul, crema iluminatoare CC ARTISTRY IDEAL RADIANCE are un factor de protectie solara SPF 50 si ofera o protectie solara cu spectru larg. Este adecvata pentru toate tipurile de ten (gras, uscat si mixt), fiind testata dermatologic si alergologic.

Citește și:

Crema Iluminatoare CC ARTISTRY IDEAL RADIANCE combina efectele benefice ale factorului de protectie solara SPF 50, cu proprietatile de uniformizare a tenului oferite de fondul de ten, ajutandu-va sa aveti un ten cu aspect impecabil.

“Artistry Ideal Radiance™ Illuminating CC Cream scoate in evidenta frumusetea feminina, oferind o acoperire usoara, textura cremoasa si finisaj impecabil. Tenul arata instantaneu mai luminos, conferindu-i un aspect revigorat”, a explicat Rick DiCecca, Artistry Global Makeup Artist.

Beneficii

  • Ilumineaza tenul, conferindu-i instantaneu un aspect revigorat.
  • Estompeaza aspectul zonelor cu o nuanta neuniforma, liniile fine si alte imperfectiuni, oferind o acoperire diafana spre medie.
  • Acoperire usoara, textura cremoasa si finisaj impecabil.
  • Pregateste tenul, hidratandu-l si netezindu-l, pentru aplicarea produselor de machiaj.
  • Ii permite fondului de ten sa se aplice mai uniform si sa aiba o rezistenta indelungata.
  • Factorul de protectie solara SPF 50 atenueaza efectele agresiunilor din mediul inconjurator si ale razelor ultraviolete.
  • Acoperire de durata, rezistenta intreaga zi.

Colectia Artistry Ideal Radiance™ include demachiant illuminator, crema hidratanta iluminatoare, esenta pentru luminozitate, corector pentru imperfectiuni, crema intens hidratanta pentru luminozitate, si acum, crema iluminatoare CC.

Citește și:

Artistry Ideal Radiance™ Illuminating CC Cream este disponibila in trei nuante de luminozitate, incepand cu luna aprilie 2017, la pretul de 190,32 lei. Pentru mai multe informatii vizitati www.amway.ro

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.