Setari Cookie-uri

Reteaua Nr. 1 in Lume in Epilare Definitiva ajunge la 32 centre in Romania prin 3 noi saloane care se vor deschide in luna mai

Brandul Nomasvello (No+Vello), Liderul Mondial in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL continua procesul de extindere nationala!

comunicat de presa

nomasvello In luna mai 2017 reteaua inaugureaza in Romania 3 noi saloane premium, ajungand sa numere 32 centre de infrumusetare, deschise in cei 7 ani de existenta. Din totalul de 32 centre estetice, 15 sunt active in capitala si 17 in orasele mari si medii din tara.

Votata in Martie 2016 de catre Franchise Direct drept una dintre cele mai profitabile afaceri in sistem de franciza din Europa, franciza No+Vello este Nr 1 pe segmentul de ingrijire personala din Top 100 Francize Mondiale, fiind prezenta in acest clasament 4 ani la rand.

In 2016, Nomasvello Romania a inaugurat 10 noi centre in orasele Oradea, Pitesti, Arad, Braila si Bucuresti. Totodata, anul 2016 a insemnat patrunderea brandului in cele mai importante spatii comerciale din capitala: Promenada, MegaMall, Parklake, Bucuresti Mall Vitan si Veranda.

In 2017, brandul spaniol a deschis al doilea centru din Craiova, Nomasvello Craiova Calea Bucuresti si va inaugura in luna mai cel de-al doilea salon din Iasi, in incinta Newton Residence. La finele lunii mai isi vor deschide portile si Nomasvello Cora Pantelimon din Bucuresti, respectiv Nomasvello Ramnicu Valcea. Noile saloane vor oferi clientilor servicii premium de Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL, Terapii Faciale cu tehnologia Proskin si Tratamente Intensive pentru ten.

Citește și:

Prin epilarea definitiva cu IPL se elimina parul de prisos si se trateaza foliculita, in timp ce rejuvenarea cu IPL atenueaza ridurile, petele si urmele de acnee. Tehnologia ProSkin de curatare faciala in profunzime actioneaza pe baza ultrasunetelor si a energiei galvanice, eliminand celulele moarte, excesul de sebum si punctele negre, pentru un ten frumos si sanatos.

Mai mult, salonul Nomasvello Iasi Newton pune la dispozitia iesenilor si terapiile de infrumusetare cu LED+Estethic, care are la baza tehnologia Photocare. Tratamentele cu LED au un triplu rol la nivelul pielii, stimuland circulatia sangelui, drenajul limfelor si activarea sistemului nervos central, pentru eliminarea toxinelor si pentru o digestie optima. Astfel, terapiile corporale cu LED au un efect anticelulitic si de fermitate. Se efectueaza si tratamente faciale cu LED, pentru hidratare intensiva. Mai mult, procedura de albire dentara BIO este singura de pe piata care actioneaza in mod non-invaziv, pe baza unui gel din substante naturale.

Citește și:

Succesul conceptului No+Vello se bazeaza pe pretul fix si unisex de doar 30 euro pe sedinta, indiferent de zona tratata si pe eficienta ridicata a tratamentelor, care transforma clientii in adevarati promotori ai serviciilor.

Saloanele de infrumusetare Nomasvello aplica in permanenta o campanie de loializare a clientilor, oferindu-le acestora sedinte gratuite de epilare definitiva pentru fiecare 3 prieteni carora le recomanda serviciile No+Vello. Totodata, clientii primesc si puncte pe cardul de fidelitate, acumulate la fiecare plata, cu care isi pot efectua gratuit anumite tratamente. Mai mult, persoanele care au efectuat un tratament cu IPL beneficiaza de reduceri de 50% la terapiile adiacente cu tehnologiile ProSkin si LED.

Pe langa toate aceste avantaje competitive, serviciile Nomasvello se remarca prin utilizarea unei tehnologii proprii de ultima generatie, prin specialistii acreditati si prin protocolul de lucru international, care asigura eficienta tratamentelor. Un alt atu al brandului No+Vello este ca ofera tratamente de epilarea definitiva si pe piele bronzata, efectuate in conditii de maxima siguranta si eficienta, prin tehnologia Sun&SAFE.

Citește și:

Toate saloanele Nomasvello comercializeaza si produse profesionale No+Vello pe baza de acizi naturali proprii pielii, potrivite tuturor tipurilor de ten.

Centrele ofera Gratuit tuturor celor interesati testarea epilarii definitive, alaturi de o diagnoza faciala cu lampa cu ultraviolete.

Pana la finele anului 2017 reteaua Nomasvello Romania intentioneaza sa numere 40 centre active, cautand in prezent francizati pentru deschiderea de noi saloane in orase precum Baia-Mare, Sibiu, Targu-Mures, Alba-Iulia, Constanta, Timisoara, Galati, Suceava si Piatra-Neamt. Brandul va continua sa se extinda cu noi saloane si in capitala, pentru a fi disponibil in toate centrele comerciale populare din Bucuresti.

Prin sloganul “Frumusetea se ingrijeste” si prin endorsarea tratamentelor sale de catre vedete, bloggeri si alte persoane publice din Romania, Nomasvello subliniaza importanta ingrijirii personale ca rutina zilnica, pentru pastrarea frumusetii naturale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.