Setari Cookie-uri

Amway prezinta noua gama Great Skin Essentials by Artistry, pentru un ten perfect in doar 3 Minute

Acum puteti avea un ten curat si sanatos in doar 3 minute, folosind setul Essentials by ARTISTRY, compus din servetele demachiante, gel pentru curatare, lotiune cu textura usoara si crema hidratanta.

comunicat de presa

great skin essentials

Stilul de viata agitat are nevoie de un program simplu pentru ingrijirea rapida a tenului. Creata special pentru a trata problemele tenului tanar, gama Essentials by Artistry, vanduta exclusiv de catre Amway, contine produse care se combina perfect, pentru a oferi o ingrijire rapida, usoara si eficienta a tenului.

Formulele fara ulei contin ingrediente de inalta calitate, obtinute din surse derivate natural, care va ajuta sa aveti un ten superb in orice moment al zilei. Intelegerea etapelor de baza ale ingrijirii tenului si aplicarea unei rutine simple de ingrijire a acestuia, in doar trei pasi simpli, va vor ajuta sa aveti in permanenta un ten minunat.

Pasul 1:

Gel pentru curatare Essentials by ARTISTRY

artistry
Un gel delicat care curata in profunzime tenul si indeparteaza machiajul, lasand tenul revigorat si curat. Cu ingrediente precum castravete si aloe-vera, si cu continut inalt de antioxidanti, gelul de curatare are un pH echilibrat, lasand tenul mai catifelat si mai revigorat, fara a usca excesiv epiderma.

Citește și:

Pasul 2:

Lotiune cu textura usoara Essentials by ARTISTRY

Aceasta lotiune cu textura usoara, fara ulei, hidrateaza si hraneste epiderma, zi si noapte, tinand in acelasi timp sub control productia de sebum. Contine un amestec de antioxidanti (vitamina E, extract din cirese Acerola, castravete) pentru a ajuta la combaterea efectelor radicalilor liberi cauzati de poluare, a agresiunilor factorilor de mediu si a radiatiilor ultraviolete care pot deteriora aspectul tenului.

sau

Crema hidratanta Essentials by ARTISTRY

artistry

Aceasta crema bogata va hrani in profunzime tenul, fara a-l ingrasa, asigurand astfel o hidratare constanta, timp de 12 ore. Floarea de lotus albastru calmeaza epiderma si ajuta la prevenirea deteriorarii acesteia. Acest produs unic de ingrijire a tenului combina avantaje multiple si asigura rezultate incredibile!

Citește și:

Pasul 3:

Servetele demachiante

artistry

Rutina dumneavoastra de ingrijire din fiecare seara nu trebuie sa va consume mult timp. Cu ajutorul noilor Servetele demachiante Essentials by ARTISTRY, puteti sa indepartati cu usurinta machiajul, in doar cateva secunde, oferindu-i tenului dumneavoastra un plus de protectie.

Setul Essentials by ARTISTRY™ este disponibil in doua variante:

  • Essentials by ARTISTRY (cu lotiune) pentru ten normal spre gras
  • Essentials by ARTISTRY (cu crema) - pentru ten normal spre uscat

Ambele variante de seturi au pretul de 221,45 lei, mai multe informatii fiind disponibile pe www.amway.ro.

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.