Setari Cookie-uri

Epilatoare Wet & Dry cu perii de exfoliere. Pregateste-ti pielea pentru bronz!

Imi aduc aminte si acum prima mea experienta cu epilatorul electric. A fost... un cosmar! Acum rad, insa atunci parca sa zic ca mi-au dat cateva lacrimi in colturile ochilor. Eram o copila, eleva de liceu, la fel de sensibila ca si in prezent, la 30 de ani.

Nu m-am mai apropiat de un astfel de epilator cativa ani buni, pana ce femeia matura din mine a luat decizia inteleapta de a mai da o sansa aparatului care face atatea doamne si domnisoare fericite.

Dar pentru ca cine se arde o data, sufla si in iaurt, de aceasta data mi-am incercat norocul cu un epilator wet & dry. Citisem ca epilatoarele wet & dry pot fi utilizate in cada sau la dus si ca atunci cand apa calda intra in combinatie cu sistemul de masaj, acestea vor calma si vor relaxa pielea, facand procesul de epilare mai usor de suportat.

Epilatoare Wet & Dry Braun Silk-epil

Epilatorul Braun Silk-epil cu sistem de exfoliere este cel mai rapid si cel mai eficient epilator de la Braun.

Datorita capului cu pana la 40% mai lat, acesta acopera o zona mai extinsa si indeparteaza mai multe fire de par dintr-o singura miscare pentru o epilare mai rapida.

Citește și:

Aparatul este prevazut cu o perie albastra care inlatura pielea moarta si reduce cresterea firelor de par pe sub piele. O alta peria mov este ideala pentru exfolierea zonelor mai sensibile.

Epilatoare Wet & Dry

Epilator Wet & Dry cu sistem de exfoliere Epilator Wet & Dry exfoliere 4 in 1

Epilatorul Braun Silk-epil 9 dispune de cel mai bun sistem de epilare si exfoliere 4-in-1 si vine la pachet cu doua perii diferite de exfoliere corporala si o perie pentru curatarea faciala.

Aparatul indeparteaza chiar si cele mai scurte fire de par, pe care ceara nu le poate prinde, pentru pana la 4 saptamani, reduce firele de par crescute sub piele si imbunatateste vizibil aspectul pielii.

Ingrijirea pielii inainte si dupa folosirea epilatorelor wet & dry

Specialistii Braun recomanda epilarea pe timp de seara, cand sunteti mai relaxate si orice iritatie aparuta dupa proces va disparea pana dimineata.

Citește și:

    Pregatirea pentru aceasta exprienta consta in exfolierea in apa calda cu un scrub sau o manusa exfolianta. Aceasta va lasa pielea uscata si relaxata si ajuta la reducerea cresterii firelor de par pe sub piele.

    Desi, personal, evitam sa folosesc o crema hidratanta dupa epilare, aveam impresia ca ma voi irita, regula de aur pentru o piele catifelata consta in a hidrata pielea dupa epilare, nu inainte.

    Sursa Foto Front Page: shutterstock/puhhha

    Vizionare placuta


    Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.