Setari Cookie-uri

Aoro pregateste o noua experienta powered by NOTINO

Magazinul online de beauty Aoro pregateste anul acesta un refresh complet.

comunicat de presa

aoro
Aoro isi va schimba denumirea

Magazinul online de beauty Aoro (www.aoro.ro) pregateste anul acesta un refresh complet. Pentru clienti, aceasta schimbare va insemna o noua experienta de shopping si o intreaga lista de noi beneficii.

Primul pas: schimbarea numelui! Aoro devine de azi Aoro by Notino, iar peste cateva luni isi va schimba denumirea complet in NOTINO (www.notino.ro). Aoro s-a lansat in 2009 si pana in prezent a reusit sa fidelizeze peste jumatate de milion de clienti, atrasi de varietatea impresionanta de parfumuri si produse cosmetice, branduri de top si populare, la preturi accesibile.

NOTINO, cel mai mare magazin online de beauty din Europa

De ce NOTINO? Pentru a face cunoscut ca Aoro este parte din grupul international NOTINO, cel mai mare retailer online specializat in produse de frumusete din Europa, premiat in mod repetat in tari din Europa Centrala si de Est drept cel mai bun magazin online.

NOTINO are o experienta de 13 ani in beauty si este activ in 16 tari (14 tari din Europa: Franta, Italia, Germania, Austria, Spania, Portugalia, Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria, Bulgaria si Romania, plus SUA si Marea Britanie), in care a operat de-a lungul anilor sub diferite denumiri. La finalul anului trecut s-a inceput trecerea catre numele unic NOTINO.

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.