Setari Cookie-uri

Hydra Peeling - alternativa la medicina estetica, pentru regenerarea tenului

Top Line lanseaza Hydra Peeling, tratamentul care elimina epiderma devitalizata si favorizeaza regenerarea pielii.

comunicat de presa

hydra peeling

100 % din femeile care au incercat acest tratament au obtinut un ten mai radiant, luminos si tonifiat, piele mult mai neteda si catifelata.

80 % dintre femei au observat o reducere vizibila a petelor pigmentare si un aspect mai tanar al tenului.

Odata cu trecerea timpului, tenul nostru se confrunta cu diverse provocari: aparitia ridurilor, a petelelor pigmentare, lipsa de luminozitate, iar acestea sunt doar cateva dintre problemele ce se regasesc la nivelul pielii. Tocmai de aceea, ingrijirea corecta a tenului ar parea o provocare. Totusi, expertii Guinot vin in intampinarea dumneavostra cu cea mai avansata tehnologie pentru regenerarea tenului: Hydra Peeling. Acest tratament reprezinta o alternativa pentru medicina estetica, dar fara durere, fara risc si cu un pret corect pentru client.

Nu uita ca tenul frumos are la baza o piele regenerata!

Citește și:

Obiectivele Hydra Peeling sunt: stergerea vizibila a semnelor datorate varstei, recuperarea luminozitatii tenului si atenuarea petelor pigmentare.

Mult mai confortabil decat peelingul medical, dar cu rezultate exceptionale, acest tratamet progresiv este recomandat intr-o cura intensiva de trei aplicari (una pe saptamana). Nu are efecte secundare si ofera posibilitatea de a pleca din salon doar cu o crema protectoare.

Guinot propune doua variante de tratament, ambele avand ca si durata de realizare 45 de minute:

HYDRA PEELING cu HYDRA PH (peeling cu acid PH din fructe) este recomandat pentru toate tipurile de ten si include trei pasi : peelingul- ce are la baza extract din boabe de orez, elimina celulele moarte folosind actiune mecanica si favorinzand regenerarea pielii; masajul realizat cu serumul bogat in extract de fructul pasiunii si masca ce hraneste si calmeaza pielea datorita uleiului de rapita.

Citește și:

Pret recomandat : 450 lei.

HYDRA PEELING cu HYDRABRASION (peeling mecanic) recomandat pentru tenul sensibil include de asemenea trei pasi : peelingul- ce are la baza extractul de papaya si este completat de serumul cu extract de fructul pasiunii si masca ce are la baza ulei de rapita.

Pret recomandat : 382 lei.

Ingrijeste-ti corespunzator tenul si acasa!

Dupa tratament, expertii Guinot vin si cu recomandare de ingrijire a tenului pentru acasa, si anume crema Pur Confort.

Pielea sensibila are nevoie de ingrijire speciala, fiind mai subtire si reactionand imediat la factorii de mediu precum: razele UV, temperatura scazuta sau foarte ridicata, apa de mare sau din piscina, vant sau chiar emotii.

Solutia pentru consolidarea pielii din interior si oprirea reactiilor ce cauzeaza hipersensibilitatea sa, vine de la expertii Guinot si este reprezentata de crema Pur Confort. Aceasta creeaza o bariera naturala de protectie si calmeaza pielea, protejand in acelasi timp dermul de efectul factorilor externi.

Citește și:

    Crema calmeaza si ofera confort garantat pentru pielea sensibila, prin intermediul extractului de musetel si al algelor verzi. In plus, Pur Confort are SPF 15, protejand pielea si de efectul razelor solare.

    Pret: 253 lei

    Din gama Guinot, alte recomandari din partea Top Line pentru primavara si vara lui 2017 sunt urmatoarele:

    Sculpt Expert

    Fluctuatiile de greutate, sarcina, varsta, expunerea la soare si alti factori au de multe ori un impact semnificativ asupra fermitatii pielii, motiv pentru care Guinot a dezvoltat o crema de corp ce reda densitatea si tonusul acesteia- Sculpt Expert.

    Formula speciala a cremei vizeaza zone care isi pierd tonusul in timp (abdomen, coapse, brate, etc.) iar ingredientele acesteia actioneaza atat in profunzime cat si la suprafata:

    Hydroxyprolina stimuleaza producerea celulara de elastina si colagen si confera fermitate si un aspect fin si proaspat pielii

    Citește și:

      Alge brune: previn deteriorarea fibrelor de colagen si elastina si au efect de reglare a hidratarii pielii

      Polizaharide: au un efect regenerat, de fermitate si revitalizant asupra pielii.

      Asadar, daca iti doresti un corp mai tanar, ferm si zvelt, apeleaza cu incredere la Noua Crema pentru fermitate Guinot Sculpt Expert.

      Uni Bronze

      Crema pentru protectie, ce pastreaza tineretea pielii tale.

      Aplicata odata cu primele raze de soare, Uni Bronze este crema colorata ce lupta impotriva hiperpigmentarii si are protectie medie. Este ideala in combaterea petelor si confera un bronz uniform si poate fi folosita atat pentru fata, cat si pentru maini.

      SPF 15

      Glamour Sun Gel

      Ulei-gel satinat pentru corp.

      Protejeaza impotriva razelor UVA si UVB si ingrijeste pielea in timp ce te bronzezi. Textura inovatoare, cremoasa, sub forma de gel, se transforma in ulei in momentul in care este masata pe piele.

      Citește și:

        SPF 15

        Grand Soin Apres Soleil

        Lotiune dupa expunerea la soare cu adevarat reparatoare si racoritoare pentru un bronz incantator.

        Perlata, multi-reparatoare, Grand Soin Apres Soleil prelungeste bronzul in timp ce confera stralucire pielii. Hidrateaza si regenereaza,ofera prospetime si confort dupa expunerea la soare.

        Vizionare placuta


        Kudika
        8 Mai 2017
        Echipa Kudika
        Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

        Ti-a placut acest articol?

        Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.