Setari Cookie-uri

Ce parfum sa alegi pentru vara

Ador parfumul pielii lui. Ma imbat cu parfumul zambilelor si al liliacului. Am fluturi in stomac cand simt din senin parfumul din copilarie sau pe cel pe care l-am purtat intr-o vacanta si ma fascineaza ambitia cu care parfumul cuiva persista in simturile mele dupa ce ne-am despartit.

Eu cam asa as defini parfumul - o sticluta cu emotii. Multe emotii, toate numai de bine. Pentru ca sunt si emotii negative, insa ele nu au ce cauta in fascinantele sticlute de parfum. Cel putin nu in ale mele.

Asadar, parfumul transmite emotii si dezvaluie caracterul celui care il poarta.

Daca esti o femeie romantica, visatoare, amprenta ta o sa fie un parfum dulce, floral. Daca esti o femeie puternica, independenta si de cariera, parfumul cu care te vei remarca o sa fie intens, lemnos, chiar unisex. Iar femeia sportiva, activa, care bate orasul in lung si-n lat cu adidasii in picioare, va alege sa poarte un parfum citric, fresh.

Parfumul in functie de anotimp

Acum ca vara ne asteapta dupa colt, sunt de parere ca nu ar trebui sa ne dedicam timpul doar cautarii hainelor adecvate pentru zilele caniculare care urmeaza. Parfumul, care pe timpul verii se simte mult mai puternic, nu trebuie scapat din vedere.

Citește și:

Stiu, sunt multe sticlute care te atrag, multe arome carora nu poti sa le rezisti si multe firme celebre pe care vrei sa le ai in colectie, de aceea nu ar strica ca inainte sa faci alegerea, sa studiezi piata si sa afli care dintre parfumurile verii ti se potrivesc.

In primul rand, tine cont de faptul ca aromele grele, aromatice, s-ar putea sa-ti dea mari dureri de cap intr-o zi cu temperaturi foarte ridicate, si nu doar tie, ci si celor din jur.

In al doilea rand, este recomandat sa alegi apa de toaleta, fiind mai proaspata, mai "usoara", dar si mai ieftina decat apa de parfum.

Parfumuri de femei pentru vara

Davidoff Cool Water Woman este un parfum floral, cu tonuri de iasomie, trandafiri, nuferi, lacramioare si un adaos de citrice si pepene galben, inspirat din prospetimea si puritatea apelor. Compozitia acestui parfum ofera un plus de energie si prospetime in zilele sufocante de vara.

Citește și:

Escada Turquoise Summer este un mixt de fructe rosii de padure - mure, zmeura, capsuni si coacaze negre - echilibrat de aromele senzuale de vanilie si santal. Te teleporteaza direct pe o plaja exotica, cu palmieri si apa cristalina, unde iti poti savura, relaxata si cu zambetul pe buze, cocktail-ul pe un sezlong.

Roberto Cavalli Acqua este, dupa cum sustin chiar fanele lui, o combinatie de dulce si fresh, un parfum inconfundabil. Datorita notelor de iasomie, apa si lamaie, lacramioare si mosc, induce o stare de bine si schiteaza un tablou limpede, pur.

Parfumuri de vara

Apa de toaleta Escada Apa de toaleta Roberto Cavalli Apa de toaleta Davidoff

Citate despre parfumul unei femei

"Parfumul unei femei spune mai multe despre ea decat scrisul de mana". [Christian Dior]

"Parfumul este ca o piesa de imbracaminte, un mesaj, o modalitate prin care te prezinti, un costum... care difera in functie de femeia care il poartă." [Paloma Picasso]

Citește și:

"Parfumul este cheia amintirilor noastre." [The Perfume Garden]

Parfumul este complimentul indispensabil al personalitatii unei femei, ultima piesa din puzzle-ul unui outfit. [Christian Dior]

O femeie ar trebui sa poarte aroma parfumului ei acolo unde vrea să fie sarutata. [Coco Chanel]

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Svetlana Lukienko

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.