Setari Cookie-uri

Amway Romania a lansat noul Amway Business Center, in centrul Capitalei

Amway Romania lanseaza noul Amway Business Center, pe calea Victoriei, nr 145.

comunicat de presa

amway business center

Noul Business Center vine in intampinarea partenerilor de business Amway, fiind gandit ca un spatiu multifunctional, ce ofera oportunitati multiple de dezvoltare a afacerii. Amway Business Center din Calea Victoriei propune un concept modern, functionand atat ca centru de training, consultanta si informare, cat si ca spatiu dedicat intalnirilor de afaceri si punct de vanzare.

Ingloband tehnologiile de ultima ora cu design-ul inovator, noua locatie Amway ofera produse premium potrivite pentru consumatorii exigenti din zilele noastre si joaca astfel un rol important in transmiterea imaginii Amway drept sustinator real al persoanelor cu spirit antreprenorial aplicat.

“Intr-un context in care tendinta populatiei, la nivel global, este de a cauta variante de dezvoltare personala si profesionala care sa permita gestionarea independenta a micilor afaceri, Amway vine cu o solutie completa prin dezvoltarea centrelor de business. Acestea sunt destinate partenerilor nostri si tuturor celor care doresc sa inteleaga mai bine modul in care functioneaza modelul de succes Amway, dar si celor care vor sa afle mai multe despre instrumentele pe care le punem la dispozitie persoanelor care doresc sa faca trecerea catre antreprenoriat”, a declarat Anna Pietrzak, Amway Eastern Europe Sales Manager.

Citește și:

Amway ofera resurse multiple pentru dezvoltarea sustenabila a micilor intreprinzatori, pornind de la gamele variate si calitatea exceptionala a produselor - peste 450 de tipuri produse – si pana la instruirea continua si consultanta pentru gestionarea afacerii.

“Deschiderea acestui nou si modern Amway Business Center este o expresie a dezvoltarii companiei noastre in Romania. In acest moment avem o pozitionare si o conexiune foarte puternica vizavi de intreaga noastra comunitate de parteneri Amway, devenind fireasca dezvoltarea acestui proiect inovativ. Prin amplasarea sa, cat si prin design, noul Amway Business Center ofera o experienta completa pentru toti cei care il viziteaza sau decid sa foloseasca resursele pe care le pune la dispozitie”, a declarat Ioana Enache, General Manager Amway Romania, Bulgaria si Grecia.

Citește și:

Despre Amway

Amway este una dintre cele mai importante companii internationale de bunuri de larg consum, care pune la dispozitie mai mult de 450 de produse de calitate superioara, din categorii precum infrumusetare, suplimente alimentare si ingrijirea casei, fiind comercializate in mod exclusiv prin intermediul distribuitorilor independenti. Compania a fost fondata in 1959 in Ada, Statele Unite ale Americii si opereaza in mai mult de 100 de tari, generand vanzari de 8,8 miliarde de dolari in 2016. Brandurile Amway cu vanzarile cele mai mari sunt vitaminele, mineralele si suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de ingrijire a tenului si cosmeticele de la ARTISTRY™ si sistemul de tratare a apei de la eSpring™. Pentru mai multe informatii, vizitati www.amway.ro.

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.