Setari Cookie-uri

Protectie speciala sub soare: NIVEA SUN Kids da liber la joaca!

NIVEA SUN Kids protejeaza pielea micutului tau si respecta nevoile delicate ale acesteia.

comunicat de presa

Nivea Sun Kids In zilele insorite, copiii se simt cel mai bine in aer liber, cand orice plaja, pajiste sau parc devine un potential teren de joaca, iar organismul lor e plin de energie. Insa pentru ca fericirea lor sa fie egala cu relaxarea ta, trebuie sa te asiguri ca cei mici sunt in deplina siguranta sub radiatiile UV nocive emise de soare. Pentru ca prietenul la soare se cunoaste, NIVEA SUN Kids protejeaza pielea micutului tau si respecta nevoile delicate ale acesteia, in timp ce voi va bucurati impreuna de cele mai frumoase momente.

Copiii sunt atrasi de culoare, de aceea vor adora spray-ul colorat de protectie solara de la nivea NIVEA SUN Kids cu FPS 50+. Special dezvoltat pentru pielea sensibila a micutilor, spray-ul protejeaza eficient impotriva razelor UVA/UVB chiar si in timpul balacelii la mare, fiind rezistent la apa. Deoarece pielea copiilor trebuie protejata de radiatiile UV, ei au nevoie de toata atentia ta, in zilele insorite. NIVEA te ajuta sa fii cel mai bun prieten la soare al prichindelului tau, indicand cu ajutorul emulsiei colorate albastru daca toata pielea lui a fost acoperita, iar cand pielea redevine alba vei sti ca este momentul sa o reaplici.

Citește și:

Lotiunea ultra-rezistenta la apa NIVEA SUN Kids Swim & Play cu SPF 50+ e special conceputa sa tina pasul cu prichindeii care nu se mai satura de mare. Formula cu Dexpanthenol ajuta la protejarea barierei naturale a pielii si mentine protectia in apa pentru un timp indelungat, in timp ce filtrele organice si minerale nivea UVA/UVB protejeaza impotriva expunerii la soare. Lotiunea are in vedere nevoile speciale ale pielii sensibile ale copiilor si reduce riscul aparitiei alergiilor.

Indiferent de produsul NIVEA pentru protectie solara pe care alegi sa il folosesti, se recomanda reaplicarea unei cantitati generoase de produs la fiecare doua ore. Iar pentru ca cei mici sa fie in deplina siguranta sub soare, este indicat sa ai in vedere o serie de masuri: evitarea orelor pranzului (12-4 p.m.), purtarea de palarii si de hainute lejere si ochelari cu protectie UV.

Citește și:

Pentru mai multe informatii care te vor ajuta sa fii prietenul de incredere de care micutul tau are nevoie in timpul sezonului cald, viziteaza pagina de Facebook NIVEA si site-ul www.NIVEA.ro.

Pret maxim recomandat NIVEA Spray colorat de Protectie Solara pentru copii, FPS 50+, 200 ml – 36.9 RON

Pret maxim recomandat NIVEA Lotiune SUN Kids Swim & Play, FPS 50+, 150 ml - 38.03 RON

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.